Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова, заедно с Иглика

...
Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова, заедно с Иглика
Коментари Харесай

Кметът на Борован Десислава Тодорова уважи жените от общината на празника им /снимки/

Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова, дружно с Иглика Сълковска - общински консултант в Общински съвет Борован от МК „ Съюз на демократичните сили “ посетиха през вчерашния ден редица мероприятия свързани празника на дамите - 8 март. В ресторанта в село Нивянин, инж. Тодорова поздрави дамите на празненство проведено от пенсионерски клуб и самодейци от читалището в Нивянин.
В село Добролево също се състоя празненство отдадено на дамите. Организатори на събитието са кметство Добролево и читалище „ Пробуда “ село Добролево.
В село Малорад беше проведено празненство по случай празника на дамите от пенсионерски клуб село Малорад със съдействието на кметство Малорад. Инж. Десислава Тодорова поздрави всички дами, сервира им цветя и парични средства и им пожела да са все по този начин красиви, жизнерадостни, мощни и да бъдат доста здрави. На проведените мероприятия участваха заместител кмета на общината Десислава Марковска, кметовете на обитаемоте места Николай Христов, Илиян Буковски, Иво Иванов, Гриша Георгиев и ръководителя на общински съвет Борован Петър Станев.В село Борован тържеството ще се състои на 10 март в пенсионерски клуб "Здравец " - Борован.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР