Кметът на Несебър Николай Димитров, който е в ареста за

...
Кметът на Несебър Николай Димитров, който е в ареста за
Коментари Харесай

Последни данни за Несебър! Запазва ли челното място Николай Димитров въпреки ареста

Кметът на Несебър Николай Димитров, който е в ареста за пазаруване на гласове, печели изборите още на първи тур, демонстрират предварителните резултати. При обработени 65,93% от протоколите, той печели с 59,76%. Втори е Атанас Терзиев от ГЕРБ с 35,66%.

Преди четири години Димитров завоюва на първи тур с над 53%.



Припомняме, че кметът на Несебър и още четирима бяха арестувани и упрекнати за пазаруване на гласове преди няколко дни. Според проверяващите те са обещавали по 100 лв. на гласоподавател. Начело на схемата стоял самият кмет.

"Какви доказателства има прокуратурата? Доказателствата са един очевидец, сходен на Бисер Лазов, който споделя разкази с непредвиден край.Това са смешни неща! Не може по всяко каузи да има един Бисер Лазов. Прокуратурата би трябвало да търси обективната истина и да изяснява”, сподели по време на делото юрист Татяна Дончева в отговор на въпрос по какъв начин прави оценка доказателствата на прокуратурата по делото.

Прокурор Сийка Милева уточни, че има задоволително събрани доказателства. "Има разпитани над 10 свидетеля”, сподели тя по време да делото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР