Кметът на Монтана Златко Живков говори от турския курорт Алания,

...
Кметът на Монтана Златко Живков говори от турския курорт Алания,
Коментари Харесай

Кметът на Монтана: Съмнявам се Бербатов да донесе промяната

Кметът на Монтана Златко Живков приказва от турския курорт Алания, където тимът на Антони Здравков продължава своята подготовка. Живков приказва по разнообразни тематики, една от които беше борбата за президентския пост в Българския футболен съюз.

" Тази обстановка ми се коства малко странна, не намирам доста логичност в нея, за жалост. Даже ми е малко болно, като виждам какъв брой хора и неща са вплетени в тази конспирация. Дали е належащо да има смяна? Възможно е. Имам големи подозрения дали Димитър Бербатов е носителят на тази смяна. В естествени връзки съм и с едните, и с другите. Не виждам нищо, което действително да носи смисъла на тази смяна.

Виждам вкопаване, разправии и интриги, в които намесват и локалната власт. Българите сме такива - загубиш ли, всички други са измамници и мошеници. Тази конспирация не е в полза на българския футбол. Тази смяна няма да ни качи в по-горната урна. Любопитно ми е, в случай че се случи, какво тъкмо ще се промени.

Някоя неточност на сегашната футболна власт? Промените за формата на лигите, можеха да бъдат признати по-рано. Нормалният вид е на тези хора, които имат мандат, да им се даде късмет да го изкарат - ние сме демократична страна ", сподели пред Спортал кметът на Монтана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР