Кметът на Лондон Садик Хан обяви планове за промяна на

...
Кметът на Лондон Садик Хан обяви планове за промяна на
Коментари Харесай

ULEZ: Несъответстващите превозни средства ще бъдат изпращани в Украйна по схема за скрап, обявява Садик Хан

Кметът на Лондон Садик Хан разгласи проекти за смяна на схемата за скрап в зоната с ултра ниски излъчвания (Ulez), с цел да разреши коли, които не t дават отговор на стандартите, които би трябвало да бъдат дадени на Украйна.

Министърът на превоза Марк Харпър му сподели, че няма „ правна преграда “ пред даряването на коли на раздраната от война страна посредством схемата. През декември господин Хан попита министъра на кабинета дали 4x4 и други подобаващи транспортни средства могат да бъдат изпратени в Украйна, вместо да бъдат бракувани, до момента в който притежателите им към момента получават заплащане. Той сподели, че тези проекти могат да стартират след няколко седмици и ще оказват помощ за медицински и филантропични потребности. Освен това ще помогне да се отстранен старите замърсяващи коли от пътищата на Лондон.

Кандидатите ще могат да подаряват транспортни средства, които не са съвместими с Ulez, в подмяна на същото безплатно заплащане, налично за водачи, които бракуват или преоборудват транспортните си средства. Колит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР