Кметът на Лондон Садик Хан изрази неизбежното. Тази зима стотици

...
Кметът на Лондон Садик Хан изрази неизбежното. Тази зима стотици
Коментари Харесай

На британците беше обещано глад и студ

Кметът на Лондон Садик Хан изрази неизбежното. " Тази зима стотици хиляди лондончани няма да имат избор дали да заплащат за храна или за отопление. Няма да им стигне нито за едното, нито за другото “, съобщи той.

Всъщност това е подценяване. Още през май се появи статистика, че една четвърт от британците са недохранени. Е, или казано на политически правилен новоговор, „ Пропуснах най-малко едно хранене дневно “. Тоест напролет беше към шестнадесет и половина милиона души, в това число бебета и възрастни хора.

От май цените във Англия единствено порастват, до момента в който заплатите не. Сметките за отопление ще скочат през есента. „ Блумбърг “ пресметна, че междинното британско домакинство през януари ще заплаща 4600 лири годишно за електричество и топлота, до април тази цифра ще нарасне до 5500. Е, какво да кажа, това са три месечни заплати.

Трудно е да се приказва за ограничения за поддръжка на британците.

Процъфтяват интернет-сайтовете, които търгуват с артикули с изминал период на валидност. Техните притежатели твърдят, че е безусловно безвредно да се ядат такива артикули: единственото нещо е, че " те могат малко да трансформират усета и текстурата си ".

Правителството не се пробва да ограничи цените на храните в супермаркетите - пазарът ще реши. Заплатите не се покачват, макар че жителите постоянно и всеобщо стачкуват. Обезщетенията за компенсиране на " растежа на разноските за живот " наподобяват искрено подигравателни.

Много се приказва за дотации за общински жилища, само че до момента нищо не е направено в това отношение. Изглежда, че управляващите дават обещание да дадат няколкостотин лири, само че не е ясно какъв брой, тъй като нарастванията на цените са непредвидими.

По подразбиране към този момент е ясно, че множеството британци няма да могат да отопляват къщите и жилищата си. Правителството ги кани да се любуват на библиотеки и музеи. Проблемът е, че библиотеките и музеите ще имат сметки за светлина и отопление от стотици хиляди лири през зимата. Не се знае дали държавното управление ще заплати за тях.

Отделен забавен въпрос е по какъв начин ще се отопляват лечебните заведения. В доста от тях даже преди рецесията пациентите бяха принудени да лежат с пуловери и връхни облекла - толкоз беше студено в отделенията.

Кметът на Лондон - апропо, пакистанец по генезис - като приказва за хиляди лондончани, има поради на първо място обществено незащитените жители. Това са пенсионери, инвалиди, незаконни мигранти, хора със зависимости, бездомни, психологично заболели, изхвърлени на улицата от лечебни заведения.

Те в действителност са изложени на риск. Преди тези нещастници можеха най-малко от време на време да пренощуват в подслон, да си хапнат малко там. Приютите в този момент са изправени пред затваряне заради шестцифрени сметки за комунални услуги.

Садик Хан обаче настойчиво отклонява подчиненото население от горчивата истина: през зимата освен бездомните ще се разболеят и ще умрат от апетит и мраз, само че и напълно елементарни британци, някогашната междинна класа, хубостта и гордостта на " златния милиард “.

Не става дума за някакви асоциални детайли, а за милиони честни трудови хора, живеещи в една от най-богатите и развити страни в света.

Невероятно нещо, несъмнено. Наложиха наказания против Русия, само че англичаните няма какво да ядат. Щяха да блокират страната ни, а Лондон ще живее в условия на блокадата.

Помните ли всички тези лицемерни крясъци, че Русия обрича африканските страни на гладна гибел? Британските сътрудници се упражняваха интензивно на това напролет.

Така че в този момент виковете са утихнали. Защото, от една страна, Русия по всевъзможен метод развива партньорства с другарски страни и им подсигурява доставки на зърно. А въпреки това, популацията на вражески настроените страни схваща, че управляващите ги употребяват като пушечно месо в икономическата война с Русия. И жителите на Мъгливия Албион са първите, които лягат под ножа.

Много легенди за Запада починаха в последно време. Пред очите ни умира най-почтеният, най-широкият, най-къдрокосият. Това са незабравимите " 100 типа салами ", безконечното благоденствие, земята, в която текат мляко и мед. Изведнъж стана ясно, че целият този разцвет се основава на ограбването на непознати страни. Щом някоя от тях се разпалва против остарелия ред, той незабавно рухва.

Черешката на тортата за положителните англичани е, че първокласните заведения за хранене, нощни клубове, хотели и места за развлечение в Лондон остават. Майори от някогашните английски колонии, деца на олигарси, пристигнали всеобщо от целия свят, ще ядат на три гърла. Всичко ще бъде естествено, като във филмите за Голямата меланхолия: един % от популацията купонясва, всички останали не знаят по какъв начин да нахранят децата си.

Защо жителите – освен на Англия, само че и на цяла Европа – търпят всички тези насмешки? В последна сметка през последния половин век те в никакъв случай не са живели толкоз зле. Не, виждаме, несъмнено, че те постоянно излизат на улицата с плакати, където полицията ги бие показателно, само че това е изпускане на парата, нищо повече.

Предстоят стачки и то всеобщи.

В същата Англия железопътните служащи постоянно сковават придвижването на влаковете. Но профсъюзните водачи от дълго време са били примамвани от естаблишмънта, те са част от естаблишмънта, тъй че всеобщите стачки, които унищожиха империи преди 100 години, в този момент са се изродили в ритуално събитие, което неизбежно приключва със също толкоз ритуални договаряния и нараствания на заплатите с половин процентен пункт.

Избори? Но нито британците, нито германците избират непосредствено водача на страната си. Системата в тези образцови демокрации е построена по образцово либерален метод. На жителите се дава опция да избират от колода политици, авансово определени от богати хора. И тогава тези избраници между тях - и след съвещания с богати хора - избират кой да ръководи страната. Сега цялостен интернационал от булдози се бори под килима за поста английски министър-председател. Обикновените британци просто нямат никакви лостове за въздействие върху тази обстановка. Е, какво да вършат?

Фактът, че популацията на Англия е в по-голямата си част възрастно, не доста крепко и не склонно към революции, също играе роля. Местните мигрантски диаспори също се усещат. Добавете към това виртуозното промиване на мозъци и мазохистичната обич на жителите към това промиване. Това е чертата, която постоянно изненадва руснаците на Запад.

Парадоксално, тук роля играе и скоростта на обедняване. Хората са всеобщо заплашвани да харчат всичките си спестявания безусловно за храна. Загубили са вероятност, в действителност са в потрес.

Освен това управляващите ги притискат по този метод към този момент няколко следващи години. Най-бруталните блокировки, луди нараствания на цените, обща меланхолия - всичко това стартира доста преди специфичната интервенция в Украйна, с която през днешния ден нормално се оправдават за всяко кихане.

Грозна, арогантна престъпност, диви традиции на мигрантските диаспори, ежедневни намушквания, офанзиви с киселина. Наскоро в Лондон имаше шест убийства за четири дн Кметът Хан сподели, че е от жегата. Видите ли, всички са нервни.

Сексуалната безсистемност се изражда във все по-чудовищни форми. Наркотиците текат към масите: през последните 10 години смъртните случаи единствено от кокаин са се нараснали седем пъти.

Оказва се, че проведената от управляващите на острова икономическа война се води на два фронта. Един против Русия, където очевидно изгубиха всичко. Вторият е против личната междинна класа. През последните години тя е съзнателно изтривана, принудена да емигрира, унищожена.

Най-активните хора напущат страната, останалите се пробват някак си да оцелеят. Те просто нямат сили за класова битка, самоорганизация, политическа борба.

Допълнителен фактор за меланхолия е изкуствено вградената стратификация. Социалните асансьори са крепко циментирани, по-голямата част от жителите са обречени да вегетират. Това също не способства за настроението за борба, разбирате ли.

Деморализираното население на острова не вижда смисъл да се пробва да възвърне обществото.

Англичаните могат да четат сред редовете. Всъщност им се споделя, че в този момент най-важното е да победят Русия в Украйна. Какво значи да победиш Русия? Като най-много – да се унищожи до основи, най-малкото - " да се деколонизира ", раздробявайки я на части. Да слагат своята марионетка в Кремъл и по този метод да заграбят благосъстояние, което е нереално за през днешния ден - от въглеводороди до чиста вода, от чернозем до дървесина.

Британците имат вяра на тази агитация, тъй като през 90-те съвсем съумяха. На грабежа на Съветския съюз се издигна проспериращата Англия, която всички познаваме. С вярата да повторят тази история, те устоят. Недохранени, мръзнещи, всичко в името на успеха. Но този път няма да се получи.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР