Кметът на Лом Георги Гаврилов призова жителите на общината да

...
Кметът на Лом Георги Гаврилов призова жителите на общината да
Коментари Харесай

Кметът на Лом с призив към съгражданите си

Кметът на Лом Георги Гаврилов прикани жителите на общината да си останат у дома на Великден. В навечерието на празника, все още, на територията на община Лом към този момент няма нито един случай на болен с ковид, сподели в поздравлението си, във връзка Възкресение Христово, Гаврилов. Градоначалникът акцентира, че заплахата въобще не е отминала, а борбата с пандемията продължава.

"Скъпи ломчани, всички ние посрещаме Великден с религия и вяра. Но дано този път да си останем у дома, с цел да предпазим себе си и другите. У дома, измежду най-близките, да запалителен свещ, да се помолим за здравето на хората, които обичаме, както и за излекуване на болните у нас и в целия свят, тъй като по този начин ни учи Спасителят.
Ние сме мощни, ние имаме кураж и мощен дух! Ще преодолеем компликациите и несгодите на изключителното състояние и още веднъж ще бъдем дружно, ще честваме и ще се радваме на общуването.
На всички вас и вашите фамилии, поисквам ярък Великден! Бъдете здрави и благословени!
Бог да пази Лом и България! Амин! "

Кметът благодари на жителите на общината за проявеното схващане по време на изключителното състояние. Той подсети, че спазването на обществената изолираност е тежка мярка, само че е безусловно наложителна в борбата с пандемията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР