Кметът на Ланкастър, Калифорния, Р Рекс Парис, потвърди смъртта на

...
Кметът на Ланкастър, Калифорния, Р Рекс Парис, потвърди смъртта на
Коментари Харесай

Скандал в Калифорния: COVID-19 уби момче - никой не му помогнал, защото нямал...

Кметът на Ланкастър, Калифорния, Р Рекс Парис, удостовери гибелта на младежа във видеоклип, оповестен в YouTube в сряда, в който той предизвести жителите да одобряват съществено световната пандемия и да ползват ограниченията за самоизолация и обществено разграничаване, написа pogled.info.

На 17-годишен, чиято гибел в началото е хипотетично обвързвана с ковид, макар че не е имало данни за предходни здравни проблеми, е отказано лекуване в здравно заведение в Калифорния заради неналичието му на застраховка, съгласно кмета.

Кметът споделя, че младежът „ не е имал застраховка, по тази причина не са го лекували”, когато дошъл в незабавно заведение в региона. След това медицинският личен състав споделил на момчето да отиде в локална обществена болница.

„ По пътя към AV Hospital той получава сърдечен арест “, споделя кметът. „ Успели са да го съживят и да го поддържат жив за към шест часа, само че когато идва там, към този момент е било късно. "

Смъртта на младежа идва на фона на вълна от известия за млади жертви, страдащи от смъртоносни признаци в резултат Covid-19, опровергаващи предходни догатки, че новият вирус е съдбовен единствено за някои по-възрастни пациенти и хора с тежки съществени положения.

Съобщава се, че различен младеж в Луизиана е умрял, откакто се е заразил с ковид, както и 21-годишна жена във Англия, която също няма съществени здравословни проблеми.

По-късно обаче Министерството на публичното опазване на здравето на окръг Лос Анджелис съобщи, че гибелта на младежа е свалена от листата на смъртните случаи, свързани с Covid-19 в региона.

Отделът съобщи, че CDC ще завърши следствието на гибелта на младежа. Не излиза наяве какви признаци може да е имал преди гибелта си.

Докато здравните чиновници предупреждаваха, че болничната система на страната към този момент доближава потенциала си, в петък Съединени американски щати потвърдиха най-малко 85 000 случая на ковид. Междувременно броят на умрелите е повишен до близо 1300, като тези числа евентуално ще продължат да нарастват в идващите дни.

Лекари и медицински сестри от първата линия на разрастващата се рецесията обявиха по-рано, че вирусът в някои случаи влияе на младежите по същия метод, както при по-възрастните пациенти.

Един лекуващ доктор от „ Mount Sinai” в Ню Йорк насочи ужасно предизвестие по време на изявление в четвъртък:

„ Сравнително младежи - на възраст от 30 до 50 години - постоянно мъже, с леки или без никакви предшестващи здравословни проблеми се разболяват от този вирус биват интубирани, [и] умират.

Принципите на общественото разграничаване не са само за отбрана на бабите и дядовците ви. “

Друга здравна сестра в Ню Йорк споделя:

„ Това, което в действителност желая обществеността да знае е, че старите и болните не са единствените, които се разболяват тежко и умират от този вирус. И двамата ми пациенти, за които се грижих през уикенда, бяха на 30 години. И двамата без известни предходни здравословни проблеми. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР