Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов и съпругата му Станимира

...
Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов и съпругата му Станимира
Коментари Харесай

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов гласува за силна Европа

Кметът на Карлово доктор Емил Кабаиванов и брачната половинка му Станимира гласоподаваха дружно в една от секциите в национално читалище „ Васил Левски “ в Карлово. Те пожелаха да гласоподават машинно, само че се оказа, че машина за гласоподаване има в прилежащата секция.

„ За мощна Европа и постоянна България! “ – съобщи Кабаиванов, преди да пусне бюлетината. „ Гласувам за мощна Европа, която може да отбрани своите граници, която да е стопански постоянна, фактор в международната политика, която да мери сили със Съединени американски щати, Русия и Китай. А във вътрешно-политически проект, тъй като тези избори, въпреки да са за европейски парламент, имат и своето вътрешно политическо значение – за постоянна и съвременна България, която с ускорени темпове да доближава стандарта на живота на развитите европейски страни! “ – сподели пред публицисти Кабаиванов.

Той предвижда изборна интензивност, която да се приближи до тази от 2014 година и пожела повече хора да гласоподават. „ Тогава ще бъдем всички по-доволни, тъй като ще има по-голяма представителност “, разяснява Кабаиванов. „ Очаквам успокоение, разсъдък и разбор от тези избори “, добави още кметът на Карлово.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР