Кметът на добруджанското село Стожер Илко Митков е с лека

...
Кметът на добруджанското село Стожер Илко Митков е с лека
Коментари Харесай

Фермер спукал тъпанчето на добруджански кмет

Кметът на добруджанското село Стожер Илко Митков е с лека телесна щета, откакто локален аграрни производител го блъснал пред постройката на кметството през вчерашния ден, оповестяват от Апелативна прокуратура – Варна. От държавното обвиняване прецизират, че двамата са се познавали, само че досега сред тях не е имало спорове. Към длъжностното лице били отправени и обиди на етническа основа.
Пред Actualno.com потърпевшият кмет посочи, че фермерът Младен Денев го е блъснал с пестник в дясното ухо и му спукал тъпанчето, вследствие на което му следва интервенция . „ Дори не знам за какво ме удари, стана, до момента в който говорех с различен човек пред кметството. Младен ме псуваше, споделяше: „ Циганин ли ще ме ръководи, ще ви изселя “. Кметът твърди, че фермерът е с надменно държание, посягал е и на други хора от селото. По негови данни Денев има кравеферма в Стожер, занимава се и със земеделие.
Кметът Митков е определен от листата на Движение за права и свободи.
Районна прокуратура – Добрич управлява досъдебното произвеждане за нанесена лека телесна щета на длъжностно лице във връзка осъществяване на службата му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР