Кметът на Добрич Йордан Йорданов от днес е член на

...
Кметът на Добрич Йордан Йорданов от днес е член на
Коментари Харесай

Кметът на Добрич- най-новият член на СДС

Кметът на Добрич Йордан Йорданов от през днешния ден е член на Съюз на демократичните сили. Това съобщи във Варна ръководителят на синята партия Румен Христов. Йорданов е определен с листата на Реформаторския блок и има зад тила си един сполучлив мандат, който промени столицата на Добруджа и й съобщи европейски образ и дух.

Аз съм дясно мислещ човек, дефинира самичък себе си кметът Йорданов. По думите му обединяването в обща листа на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ е стъпка в вярна посока, в посока, която ускорява ролята и възможностите на ръководещата досега Европейската национална партия да направлява понататъшното развиване на една обединена и мощна Европа.

Вчера Добрич беше хазаин на една от серията от срещи на управлението на Съюз на демократичните сили и претендентите за евродепутати от синята партия в общата листа СДС-ГЕРБ Александър Йорданов и Илия Лазаров. Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов остро осъди провокацията в Добрич на представители на партия „ Възраждане ”, чиито водач си завоюва прозвището „ копейкин ”.

„ Това е неприемлив вандалски акт, безапелационен беше Христов. Някой си разрешава на един от създателите на Съюз на демократичните сили, на един от най-ревностните бранители на човешките права и свободи Александър Йорданов да му отнеме правото да показва свободно мнението си ”, не скри възмущението си Румен Христов.

Очаквайте детайлности за срещите на кандидат-евродепутатите във Варна./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР