Кметът Иван Тотев връчи почетния приз на фестивала „Сцена на

...
Кметът Иван Тотев връчи почетния приз на фестивала „Сцена на
Коментари Харесай

Отличиха Никола Добрев като меценат на Сцена на кръстопът



Кметът Иван Тотев връчи почетния приз на фестивала „ Сцена на кръстопът “ на доцент Никола Добрев. Председателят на Съвета на шефовете на компанията „ КЦМ 2000 “ АД получи премията на стилно празненство в пловдивски ресторант. С жеста на почитание фестивалният екип уважи един от най-всеотдайните меценати на изкуството както в Пловдив, по този начин и на други места в България.
Благодаря ви са щедростта и помощта освен за „ Сцена на кръстопът “, само че и за доста други начинания, които подкрепяте, сподели Иван Тотев.
Наградите са значимо нещо, само че по-важна е културата на Пловдив. Освен да я поддържаме, би трябвало и да я използваме, с цел да повдигнем духа български, одобри признанието на фестивала Никола Добрев.
В другарски диалог в компанията на другите спомоществователи на „ Сцената “ инж. Добрев показа философията си за задачата на бизнеса във връзка с културата.
Естествено е да оказваме помощ. Фирмата ни е отделила за духовността няколко милиона лв.. Притеснението ми е, че това изпитание не е задоволително, с цел да излекуваме болното ни общество, сподели Никола Добрев.
Вечерта завърши с заричане, че меценатското общество ще продължи да работи за идеята на фестивала „ Сцена на кръстопът “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР