Кметът Илко Стоянов откри паметната изложба С усмивка и фотоапарат“,

...
Кметът Илко Стоянов откри паметната изложба С усмивка и фотоапарат“,
Коментари Харесай

Забележителни кадри, уловени от журналиста Емил Михайлов ни спомнят за него чрез изложбата в Община Благоевград „С усмивка и фотоапарат“

Кметът Илко Стоянов откри паметната галерия „ С усмивка и фотоапарат “, експонирана във фоайето на Община Благоевград. Изложбата съдържа едни от най-хубавите фотографии на дългогодишния сътрудник на Българска телеграфна агенция в Благоевград – Емил Михайлов.

Огромен е архивът от фотоси от Пиринския край,  направени от известния публицист и съхранявани от неговото семейство. В актуалната експозиция  са показани  уловените неповторими моменти, показващи лицата на елементарните хора, политици, спортисти, естествени пейзажи и събития.

Представянето на изложбата се провежда от Съюз на българските журналисти Благоевград с поддръжката на Община Благоевград. За креативния път на Емил Михайлов приказваха София Гълъбова – ръководител на локалното сдружение на Съюз на българските журналисти, Силвия Домозетска – шеф „Култура, спорт, туризъм“, Деси Велкова- сегашен сътрудник на Българска телеграфна агенция. Сред формалните посетители бяха кметът Илко Стоянов и ръководителят на Общински съвет Радослав Тасков. Много публицисти от разнообразни медии почетоха събитието.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР