Кметът е празна опаковка без добър екип и то широк

...
Кметът е празна опаковка без добър екип и то широк
Коментари Харесай

Арх. Любомир Георгиев: Кметът е празна опаковка без добър екип

Кметът е празна опаковка без добър екип и то необятен екип по разнообразни градски въпроси.

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия арх. Любомир Георгиев от " Екипът на София ", който дружно с Борис Бонев от " Спаси София " и ПП-ДБ преди дни издигнаха за кандидатурата за кмет на София бизнесмена Васил Терзиев.

Трите обединения в огромната си част имаме сходни разбирания за града. Имаме и сложни моменти - всяка партия има собствен партиен живот, всяка коалиция работи мъчно. Има терзания за партийния живот в България - и това излиза наяве от обстоятелството, че едвам 40% от хората гласоподават. Важно е да намерим канали в общуването с останалите хора, изясни арх. Георгиев.

Според него Васил Терзиев е надпартиен претендент. Само персонално той може да приказва по въпроса за принадлежността на негови родственици към Държавна сигурност - това е персонална история и персонален избор единствено той може да реши дали да приказва обществено по този въпрос.

Независимо ляв или десен гласоподавател всеки от тях може да привиди и различен аспект от Васил - въпреки всичко той е сполучлив бизнесмен, надграждал е върху триумфа си, добави Георгиев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР