Кметът Димитър Иванов инспектира строежа на най-голямата спортна зала в

...
Кметът Димитър Иванов инспектира строежа на най-голямата спортна зала в
Коментари Харесай

Кметът Димитър Иванов: След с. Труд, строим голяма...

Кметът Димитър Иванов инспектира градежа на най-голямата спортна зала в община „ Марица “ – тази в с. Труд, в осъществяване на обещанието си, обещано при първата копка - персонално да управлява строителството на обекта.

Вече е инсталирана носещата структура и покрива на постройката, която е с разгъната застроена повърхност от 1241 квадратни метра, 8 метра височина и 350 седящи места.

По време на инспекцията Димитър Иванов бе придружаван от кмета на селото Красимир Минков и представители на компанията реализатор „ Ай Ди Ел “ ЕООД и на компанията, изпълняваща самостоятелен строителен контрол „ Стандарт системс “ ООД.

По категорично гледище на кмета на община „ Марица “, от двете сдружения дадоха обещание залата в двора на ОУ “Св.св. Кирил и Методий “ да е подготвена до 15-ти септември, а не както е по контракт – до 1-ви октомври.

„ Спортната облага ще е подарък освен за всички възпитаници, поданици и спортисти на с. Труд, само че и за хандбалния клуб на селото, който завоюва 11-та шампионска купа на Държавните игри на дребните селища в с. Аспарухово, община Дългопол, област Варна. Нека състезателите да не престават да носят победи и да увековечават името на община „ Марица “ по всички краища на света. “, разяснява кметът Димитър Иванов.

Понеже планът е на инженеринг, при диалог с проектантите, наети от „ Ай Ди Ел “, градоначалникът контракти той да се употребява за построяването на сходна зала със същите размери и в с. Рогош.

Съоръжението, което ще бъде проектирано до края на годината, се чака с неспокойствие най-много от баскетболния клуб на селото, който тази година за 4-ти път стана победител в Държавните игри на дребните селища.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР