Клюка, плъзнала в интернет, превърна водещата Гала в обект на

...
Клюка, плъзнала в интернет, превърна водещата Гала в обект на
Коментари Харесай

Стотици честитят на Гала, но тя не е доволна - ето защо!

 Клюка, плъзнала в интернет, трансформира водещата Гала в обект на поздравления. Според мълвата дъщерята й Мари е бременна. Тиражираната вест не е вярна и Мари няма да става майка, най-малко не на този стадий от живота си.

" Честито и от мен, само че очевидно не е моята Мари ", отговори Гала на следващия привет по тематиката.

Гала добавя, че в миналото и това ще се случи, само че не в този момент. Дъщеря й също непрекъснато получава въпроси, свързани с хипотетичната й бременност. Повод за тази клевета стана първата татуировка на Мари. Тя и половинката й Константин си татуираха дребни стъпки под лактите. Това даде мотив за злословене и огромна част от почитателите й отсекоха " Чакат бебе! ". Оказва се, че татусите нямат нищо общо с началото на нов живот. Гала реагира остро на мастилената рисунка върху тялото на щерка й, само че това не попречи на Мари да отиде в студиото.

Водещата на " На кафе " признава, че мъчно понася лъжите и хейта, които се сипят по неин адрес. Тя разкрива, че претърпява всяка измислена вест и всяко недоброжелателно обръщение.

" Трудно е, тежи ми, наранява ме написаното или казаното. Отнема ми време да го прекарвам ", признава Гала отношението си към подправените вести по неин адрес. Нов татус на Мари даде мотив за злословия за възможна бременност. Тя признава, че би се радвала да стане баба, само че не и на този стадий.

В прям диалог с почитателите си 53-годишната тв звезда признава, че поставя съществени грижи, с цел да наподобява добре. Гала откровеничи и разкрива, че на екран прикрива напрежението, само че у дома си разрешава да го отпусне. През последните 20 г в делничните дни се разсънва в 5:30, а работният й ден завършва към 14 ч. Водещата съумява да отдели няколко часа за себе си, след което още веднъж се насочва към сюжета, с цел да е подготвена за идващия ден. Гала разкрива, че няма време да изпада в депресивни положения и постоянно, когато е тъжна, се самолекува.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР