Ключовият свидетел по делото срещу бившия зам.-шеф на пловдивското Трето

...
Ключовият свидетел по делото срещу бившия зам.-шеф на пловдивското Трето
Коментари Харесай

Ключов свидетел обръща делото Павлов в съда

Ключовият очевидец по делото против някогашния зам.-шеф на пловдивското Трето районно управление (на МВР) Стоян Павлов Димитър Рангелов се появи в правосъдната зала след близо едногодишно търсене. По данни на следствието Рангелов е един от двамата забъркани в телефонната машинация, които са дали 300 лв. в цигарена кутия на ченгето на 4 октомври 2017 година

Павлов е упрекнат за приемането на подкупа, като е знаел, че парите са добити от телефонна машинация. Според прокуратурата Павлов е получил рушвета от Димитър Рангелов и Калин Димитров. Преди това униформеният имал три срещи с мошениците. Първата била на автомивка в края на града, а другите две - пред постройката на Районното. Парите били набавени от телефонна машинация в размер на 1300 лв..

Обясненията на Рангелов бяха сбити, а това принуди магистратите да прочетат протоколите от разпитите на мъжа от 2017 година Свидетелят се отхвърли от всички данни, които уличават Павлов и съобщи, че е бил под стрес, защото това му било първи разпит. Той съобщи, че зам.-шефът не знаел нито за телефонната машинация, нито за парите в кутията от цигари.

Рангелов призна, че с Димитров са обсъждали да дадат „ нещо “ на полицейския началник – да им помогне в случай че стане някаква пакост. Причината била, че двамата се страхували от мъжете, с които общували. По думите на очевидеца, той не видял, че Димитров поставя пари в кутията, а и Павлов не знаел за това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР