Ключовата дума за родените в граничния период е Мощ. Символично

...
Ключовата дума за родените в граничния период е Мощ. Символично
Коментари Харесай

Между Овен и Телец - с рогата напред!

Ключовата дума за родените в граничния интервал е Мощ . Символично това време дава отговор на 7-годишна възраст и на средата на пролетта в северното полукълбо. През интервала се отприщват естествените сили, от време на време с красива, а от време на време с ужасяваща активност. На 7-годишна възраст детето открива и показва нови качества и нормално стартира да се разпознава с родителя от същия пол.

Хората, родени в интервала, са преобладаващи персони , които оказват огромно въздействие върху средата си и упражняват надзор над хората към тях. Те могат да реализират впечатляващи резултати в кариерата си по доста способи: израствайки в йерархията; утвърждавайки се като скъпи експерти на ; създавайки и отглеждайки семейство; натрупвайки положение. Те могат да реализират доста, само че не би трябвало да разрешават да паднат в клопката на личните си упоритости .

Родените в интервала съчетават огнената и импулсивна същина на Овена с чувствеността и практичността на Телеца, само че при тях може да има спорове с въображението и реализма. Понякога те могат да показват притеснителна липса на прочувствена сензитивност .

Родените в граничния интервал са изключителни стратези и в мисленето, и в дейностите си. Това е видно в способността им да преодоляват големи благодарение на безпогрешния си инстинкт, който им споделя по кое време да изчакат и по кое време да работят. Те са царе на качествената подготовка и не бързат да реализират незабавни резултати.

Препоръки:

Опитайте се да не потискате другите . Научете се да се оттегляте и да оставяте събитията на личния им ход. Дори в случай че ви сърбят ръцете да свършите работата, дайте опция на другите да го създадат по техния метод, даже в случай че сгрешат. Опитайте се да сте по-чувствителни към страстите на другите .

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР