Ключът за съгласието е в ДПС. Това заяви председателят на

...
Ключът за съгласието е в ДПС. Това заяви председателят на
Коментари Харесай

Карадайъ каза къде е ключът за съгласието

Ключът за единодушието е в Движение за права и свободи. Това съобщи ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Добрич, където лидер на партийната листа е Ертен Анисова.

Карадайъ уточни актуализацията на бюджета като образец по какъв начин Движението за права и свободи съумява да реализира единодушие. 230 народни представители без нито един глас срещу поддържаха пренаписания от Движение за права и свободи и останалите партии от опозицията бюджет на Асен Василев, напомни ръководителят на партията. И уточни, че точно приемането на бюджета демонстрира кой е на власт и кой - в съпротива.

-->

Експертизата е в Движение за права и свободи, опитът е в Движение за права и свободи, значи и ключът за решение на проблемите е в Движение за права и свободи, безапелационен бе Мустафа Карадайъ. За да има Движението още по-силна парламентарна група в 48-ото Народно събрание, той сложи цел пред структурите от Добрич - двама народни представители от района.

Когато Движение за права и свободи е във властта, и европейските пари са в България. Когато го няма - всякакви инцидентни минувачи влизат във властта с нарушение на Конституцията и законите в страната, сподели още Мустафа Карадайъ.

Но това стана допустимо, тъй като 12 години си позволихме лукса да гледаме по какъв начин се разрушават страна, държавност и народна власт. Политическата рецесия не е занапред, тя е от доста дълго време, акцентира Карадайъ.

Омразата и разделянето се настаниха във властта и 12 години останаха там. Но с ненавист и реваншизъм страна не може да се развива, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи. И прикани: " Затова на всеослушание споделяме нужно е да възстановим държавността в България, нужно е да възстановим нормалността. В основата на демокрацията стоят правата и свободите от едната страна и паралелно с това - разпоредбите, редът и законността. Джипката не може да бъде да бъде знак на ръководството. Джипката е случайност, а не стратегия за ръководство. Тя не е приоритет, тя не е правда. ".

Лъжите няма да нахранят пенсионерите, няма да доведат вложения, сподели още Мустафа Карадайъ. Не би трябвало към този момент да поносим лъжите. Не би трябвало да разрешаваме повече да се разрушават демокрацията, държавността и страната.

На България е нужна непоклатимост. Тя ще пристигна с ценностно хомогенно и изрично евроатлантическо ръководство, заключи Мустафа Карадайъ.

„ Живеем в забавни времена. Някой беше споделил, че е проклинание да живееш в забавни времена. Но на нас се падна тази орис да живеем във времена на провокации, на земетресения, на рецесии, на разделяне. И единствено и само от нас зависи дали ще приемем това като проклинание или като късмет и опция да потвърдим себе си, да работим крепко, да спечелим доверието на хората и да създадем страната ни по-добро място за живеене ”, съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи в Добрич Ертен Анисова. Ние от Движение за права и свободи сме безапелационни - можем да се оправим с сходни провокации. Защото Движение за права и свободи от самото си основаване е определящ фактор за непоклатимост и сигурност, акцентира Анисова. И прикани: „ Гласът за номер 1 ще бъде глас за бъдещето, глас за всички, които желаеме сигурност и непоклатимост. ”.



Това е една от най-младите листи в България – да ги подкрепим, моли общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов. „ Работим на правилото на приемствеността. Разчитаме на опита, традицията и уменията, които сме придобили. Но разчитаме и на силата на младите. Бъдещето е в тях ”, безапелационен е Адемов.



Инфлацията в Европейски Съюз по публични данни на Евростат е 8%. Дори в Украйна, където има война, инфлацията е 23%, а у нас инфлацията върху дребната потребителска кошница – продуктите, които всички пазарим, е към този момент повече от 40%. Без да има война, само че с некадърни ръководещи инфлацията е 40%, сподели общественият специалист на Движение за права и свободи и акцентира, че Движението прави политика в поддръжка на най-уязвимите български жители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР