Ключът към успеха на най-богатите фамилии на планетата е техният

...
Ключът към успеха на най-богатите фамилии на планетата е техният
Коментари Харесай

Най-богатите фамилии на света

Ключът към триумфа на най-богатите семейства на планетата е техният бизнес. Сред тях са известни на всички марки като Snickers, Chanel, Boehringer Ingelheim и Aldi. Класацията се оглавява от три американски фамилии. Първите двама – Уолтън и Марс, печелят от потребителски артикули, а Кох е признакът на промишлеността в Съединени американски щати. Активите на Уолтън възлизат на 215 милиарда USD, а на Марс, които създават Milky Way, Snickers, M & M’s, Twix и Wrigley – 120 милиарда USD.

Четвъртата позиция е за Ал Сауд. На процедура фамилията ръководи Саудитска Арабия и е най-богатата кралска фамилия на планетата. Състоянието идва от големите ресурси петрол в страната. В ТОП 5 влиза семейство Амбани, които имат конгломерата Reliance Industries. Богатството им възлиза на 81 милиарда USD.

В ТОП 10 има и френско наличие – първокласните марки Hermès и Chanel. Собствениците им имат надлежно 63.9 милиарда USD и 54.4 милиарда USD.

Деветата позиция е за Германия. Тя се съставлява от семейство Бьоринген, което е притежател на фармацевтичната компания Boehringer Ingelheim. ТОП 10 приключва със притежателя на немската хранителна верига Aldi.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР