Клубовете с жива музика на закрито изпращат много тежка година.

...
Клубовете с жива музика на закрито изпращат много тежка година.
Коментари Харесай

Ще има ли фалити на нощни заведения във Варна

 Клубовете с жива музика на закрито изпращат доста тежка година. Те бяха отворени за малко и с понижен потенциал. От края на октомври всички нощни заведения в страната са затворени. Мартин Младенов е шеф на един от известните рок клубове във Варна. Казва, че годината е като нулева, тъй като клубът им е работил единствено четири месеца през 2020-а. Уточнява и че в последните месеци не е имало огромен смисъл да работят. Хората се опасяват от вируса и е имало малко гости, оповестява Радио Варна. 

Заповедта на министъра на опазването на здравето е нощните заведения да останат затворени до 31 януари. Още е рано да се каже дали във Варна ще има банкрути и затворени клубове. Според Младенов когато един бизнес не е задоволително доходоносен и сполучлив, пандемията просто може да го довърши. Той вижда и ненапълно положителна част от обстановката, ще отворят порти още веднъж качествените заведения.

Според него пандемията ще промени нашите настройки към нощните клубове. Оптимистичният вид е хората да жадуват за обществени контакти, а песимистичния - да свикнат да си стоят у дома.

Всички в сектора се надяват Новата година да бъде премине по оптимистичния сюжет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР