Клубовете от Националната баскетболна асоциация Портланд Трейл Блейзърс, Денвър Нъгетс

...
Клубовете от Националната баскетболна асоциация Портланд Трейл Блейзърс, Денвър Нъгетс
Коментари Харесай

Портланд, Денвър и Кливланд подновяват тренировки от 8 май

Клубовете от Националната баскетболна асоциация Портланд Трейл Блейзърс, Денвър Нъгетс и Кливланд Кавалиърс възнамеряват на 8 май да отворят своите бази и да възобновят тренировките, прекратени поради ковид, оповестява USA Today.

НБА планираше да позволи на клубовете от щатите, които са минимум наранени от пандемията, да възобновяват подготвителните си лагери и единствено Портланд, Денвър и Кливланд са решили да се възползват от тази опция.

Хюстън Рокетс също е възнамерявал да възобнови заниманията, само че губернаторът на Тексас продължи преустановяването на спортните действия до 18 май. Атланта Хоукс има намерение да стартира тренировки идната седмица, само че множеството от клубовете от НБА не считат да излизат от карантината преди края на май.

Националната баскетболна асоциация беше първата американска спортна лига, която прекрати акцията си заради COVID-19, правейки го на 11 март след позитивната проба на Руди Гобер от Юта Джаз.

Съединени американски щати е най-засегнатата страна от вируса в света със болни повече от 1.17 млн. Смъртните случаи са към 62.7 млн. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР