Клубният сезон завърши – медалите са разпределни, купите са раздадени.

...
Клубният сезон завърши – медалите са разпределни, купите са раздадени.
Коментари Харесай

5 супер футболни прогнози за квалификациите за Евро 2020

Клубният сезон приключи – медалите са разпределни, купите са раздадени. Преди две от континенталните съревнования (Копа Америка и Купата на африканските нации) пристигна време почитателите на футбола в Европа да станат очевидци на нова порация квалификации по пътя на селекциите за UEFA EURO 2020. Всички сме в незнание ще забележим ли още веднъж някоя огромна страна да претърпи провал в опита си за класиране на европейския шампионат или по-скоро всички кандидати ще се впуснат най-малко в груповата фаза на конкуренцията.
Тук, нашият екип, ще опита да проучва всичко най-интересно по терените на Стария континент, предлагайки ви няколко футболни прогнози за мачовете в събота:
Сигурна прогноза: Русия и Сан Марино няма да си вкарат един на различен голове
Русия среща Сан Марино в следващ квалификационен мач по пътя на двата отбора към UEFA EURO 2020. Изминаха 10 следващи мача, откак Сан Марино означи последния си гол, в Азербайджан. Русия е съсловия, съсловия над дребната страна в Италия, а също по този начин това е превъзходен късмет за Сборная да пооправи головата си разлика преди двете семейства на Швеция и Турция.
Русия и Сан Марино – БЕЗ гол/гол – 1,20 коефициент.

Рискова прогноза : Равенство сред Армения и Лихтенщайн
Армения посреща Лихтенщайн в следващ мач от евроквалификациите на Стария континент. И двата тима стартираха своите акции с две загуби, а мачът в Еверан се обрисува да бъде тежък с оглед психическото положение на селекциите. Очакванията ми са за тъждество, което ненапълно е изненадващо, откакто по-добрият тим в тази ситуация е хазаин, само че все пак арменците не убеждават по никакъв метод с футболни причини.
Прогноза : Равенство – 7,50 коефициент.
Рискова прогноза : Равенство сред Шотландия и Кипър
Шотландия ще посрещне на Острова Кипър в поредна среща от квалификационния цикъл на Европа. Двата отбора се намират в „ златната среда ” на националните тимове, но нито един не е удобен с проваляне в тази среща. По всяка възможност двата отбора ще се надхитрят, като точно надхитрянето в Шотландия ще докара до това, че срещата ще приключи при тъждество.
Прогноза : Хикс – 4,40 коефициент.

Хендикап за Белгия
Белгия посреща Казахстан в следващ мач от евроквалификациите. „ Червените дяволи ” са един от най-хубавите тимове в света в този миг и играят против един от най-слабите тимове в Европа. Именно стилът, който белгийците практикуват е подобен, че казахстанците ще имат доста проблеми в Брюксел, а прогнозата ми за -3,50 азиатски хендикап за домакините е обоснована от обстоятелството, че Белгия е един от най-резултатните тимове на планетата.
Прогноза : -3,50 азиатски хендикап за Белгия 2,00 коефициент.
Германия ще удари Беларус
Германия гостува на Беларус във значим мач за Маншафта по пътя за UEFA EURO 2020. Германия отива на Изток с цялата си мощност и вяра, че срещата ще бъде извоювана. Вярвам, че Германия е изцяло кадърен да разбие Беларус по време на гостуването в Минск.
Прогноза : -2,00 азиатски хендикап за Германия 2,10 коефициент
Турция приема Франция в група Н от евроквалификациите. Двата тима водят решително парада в групата, като са с по шест точки след два изиграни мача. Въпреки това международният първенец ще постави точка на разногласието за първото място измежду шестте отбора, а победа в Коня ще направи по този начин, че „ петлите ” ще държат до самия край нещата в свои ръце. В трите си мача до момента французите непроменяемо взимат триумфа, като в събота Франция ще вземе успеха на „ Буюкшехир Беледие Стадиум ”.
Прогноза : Франция ще победи Турция – 1,55 коефициент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР