Клошар, известен с прозвището Малкия Рамбо, e замесен като помагач

...
Клошар, известен с прозвището Малкия Рамбо, e замесен като помагач
Коментари Харесай

Малкия Рамбо пренесъл бидона с убитата брокерка Теодора Бахлова за 10 лв.

Клошар, прочут с прозвището Малкия Рамбо, e забъркан като помощник в покушението на брокерката от Бургас Теодора Бахлова, оповестява Флагман.бг.

32-годишният Стефан Златев води бездомнически живот с група несретници към пазара „ Крансодар “. Той е пренесъл бидона с разложеното тяло на 47-годишната жена до микробус. С него е превозена тя от ул. “Константин Фотинов “ 1 – лобното й място, до зеленчуковия магазин на ул. “Сливница “28, където останките са изхвърлени на части в градската канализация, а едрите кости - заровени на плитко в гробищата.

Това демонстрират елементи от следствието против килъра Станимир Рагевски. Те са част от обвиняването против предприемача, което следва да бъде импортирано в Окръжен съд-Бургас. Очаква се процесът да стартира през месец май.

Днес преносвачът Малкия Рамбо бе до рибните магазини на пазара. Той сподели, че чува за първи път името Станимир Рагевски. За него той е „ едрият мъж, който караше микробуса “.

„ Познавам Дидо (готвачът Деян Дичев, който към този момент е наказан на първа инстанция за укриването на револвера на Рагевски, с който са убити Бяхлова и по-късно Юмер Мехмед и за укривателството на тленните остатъци им остатъци. Юмер бе екзекутиран няколко месеца по-късно по подобен метод, само че в различен парцел на килъра Рагевски - в жк " Зорница " ). Когато пазаруваше риба за ресторанта си, ме викаше да му нося торбите, даваше лев или два. Един ден пристигна на пазара и ме извика да свърша една работа.

Влязохме в буса, водач беше наедрял мъж, не го познавам. Аз бях откъм гърба. Взехме бидон от блока до Пристанището (на ул. " К.Фотинов " 1) и го закарахме до кооперацията на Дидо (има поради квартирата му над зеленчуковния магазин на ул. " Сливница " 28).

После дебелият човек ми даде 10 лв. и ме изгони. Купих с тях един пакет цигари и огромна бутилка бира “, изясни Стефан. Същото разказал и на проверяващите служители на реда. Затова ще бъде разпитан в съда единствено като очевидец. Не усещал никаква миризма от бидона, тъй като бил пийнал.

От събраното в досъдебното произвеждане излиза наяве, че бидонът, в който е напъхана Бяхлова, е единствено един. Не е рязана на части, както е при Юмер Мехмед. След убийството й Рагевски я хванал за краката й я натикал с главата надолу, тялото се е разлагало няколко месеца - от 29 октомври 2020 година докъм края на февруари 2021 година,в алкален хидроксид и вода, което съставлява разводнен разтвор на натриева основа. Съдът е бил затворен с черен похлупак, а откакто Рагевски и Дичев прогонили клошаря, вкарали „ пратката “ в затворения краткотрайно зеленчуков магазин.

Тленните остатъци на Теодора Бахлова стоели в магазина на партера на блока до пролетта. Температурите почнали да се повишават и работили катализиращо на химическата реакция в бидона. Затова живеещият наоколо Рагевски постоянно отключвал магазина и с канче " припенвал " пластмасовия съд. Даже споделял на Дичев, че наличието към този момент е станало на пяна и е време да се отърве от него дефинитивно.

На няколко пъти и самият Дичев изливал в дъждовните шахти пред блока загребаното с канче. По-късно, през септември м.г. оттова с помпа ченгетата методично ще вадят зъби, дребни частици от челюст, дори и курушума. По-едрите неразложени елементи от тазобедрена кост и ръка Дичев заровил по предписание на шефа в храсталаците сред гробовете в кв.12 в Гробищния парк на Бургас.

Рагевски е екзекутирал Теодора Бахлова с един изстрел с противозаконен револвер „ Макаров “, диаметър 9х18. Застрелял я в тил, в тилната област, до момента в който седяла на дивана в хола му, а по-късно, до момента в който към момента е топла почнал да смъква бижутата й. Първо два пръстена, единият солиден и с форма на правоъгълник. Другият по-малък, и двата от бяло злато.

От ушите й деликатно разкопчал ултраскъпите обици „ Булгари “, с форма на кръгове. Преминал към шията й, плувнала в кръв, с цел да смъкна платинения медальон „ Булгари “, с форма на огромен кръг. От китките смъкнал две солидни гривни от същата марка, едната със скъпоценни камъни, а другата с инкрустации на квадрати.

Близкият другар и бизнеспартньор, на който тя е разчитала в тежния интервал от живота й да помогне с пари, най-безжалостно скътал накитите за десетки хиляди левове в найлонов плик и ги предал на Деян Дичев, който от своя страна ги почистил и положил в кадифена торбичка за бижута, скрил ги в отдушника на ресторанта си в ДНА. Там ченгетата откриха револвера, муниции, незаконните телефони на Рагевски и пакетче марихуана. Всичко усърдно почистено и без диря от пръсти на Рагевски.

До този миг обвиняването против серийния палач се крепи върху показанията на готвача и откритите материални доказателства с негова помощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР