Климатичните условия са различни“: Какви са проблемите с процедурата за

...
Климатичните условия са различни“: Какви са проблемите с процедурата за
Коментари Харесай

Вечерни новини: Какви са проблемите със санирането?; Крачка към туристически гаранционен фонд

„ Климатичните условия са разнообразни “: Какви са проблемите с процедурата за саниране?
Политически и обществен проблем, климатичните условия са разнообразни в цялата страна, няма опция за операция на документите, не може да има злоупотреби. Tова бях част от оправданията, които показа министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков по време за чуването си по отношение на процеса на енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд в страната и породилото се неодобрение от жители, общини и организации през последните дни.
МТ задейства процедурата по основаване на туристически гаранционен фонд
Министерството на туризма задейства процедурата по основаване на туристически гаранционен фонд. „ На 11 януари представихме модела на гаранционния фонд пред Министерския съвет “, разгласи министърът на туризма Зарица Динкова по време чуване в отрасловата комисия към Народното събрание.
Промените в Конституцията са коледен подарък, само че не са задоволителни
Промените в Конституцията, които направиха в края на предходната година „ Продължаваме промяната – Демократична България “, ГЕРБ и Движение за права и свободи, са коледен подарък, само че не са задоволителни за сполучлива промяна на правосъдната власт. Около това мнение се сплотиха адвокати, изготвили така наречен „ бяла книга за върховенството на закона “ в партньорство с Американската комерсиална камара в България.
Цеков се надява трасето на „ Струма “ през Кресна да е готово до 2028 година
Последният сектор от „ Струма “ през Кресненското дефиле може да е подготвен до 2028 година, само че единствено в случай че Европейската комисия даде зелена светлина за новото трасе на автомагистралата. Това се разбра от изявление на министъра на районното развиване Андрей Цеков в отрасловата комисия в Народното събрание.
Василев назначи нов шеф на организацията за одит на евросредства
Финансовият министър Асен Василев назначи нов шеф на Изпълнителната агенция „ Одит на средствата от Европейския съюз ". От поста е освободена Катя Дойчевска, която в края на предходната година е подала искане за овакантяване. То е признато от финансовия министър и е в съгласие с премиера, обясниха от Министерство на финансите за Economic.bg.
Европейска комисия не утвърждава плануваните от кабинета тол бонуси за превозвачите
Европейската комисия не утвърждава тол
бонусите за огромните транспортни компании в България във типа, в който правителството ги предложи през лятото. Идеята на Министерството на районното развиване (МРРБ) беше колкото повече километра изминава един камион, и надлежно разрушава повече пътищата, толкоз по-голяма е отстъпката му от дължимите тол такси.
Собственикът на Zara все по-активно навлиза на жилищния пазар
Милиардерът създател на Zara Амансио Ортега употребява забавянето на пазара на бизнес парцели като късмет да купи активи на ниска цена, защото високите лихви по заемите дават преимущество на вложители, които не разчитат на дълг, написа Financial Times.
Европейският съюз лимитира заплащанията в брой
Европейският парламент и страните от Европейския съюз се споразумяха за въвеждането на таван на заплащанията в брой от 10 000 евро. Промяната е част от напъните на европейските институции в битката против прането на пари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР