Клиентските отбори на Мерцедес признаха, че са леко обезпокоени от

...
Клиентските отбори на Мерцедес признаха, че са леко обезпокоени от
Коментари Харесай

Клиентските отбори на Мерцедес са обезпокоени от мощността на двигателите

Клиентските тимове на Мерцедес признаха, че са леко обезпокоени от мощността на задвижващия елемент на германците. През по-голямата част от спортния уикенд в Бахрейн, екипите с двигаатели на немския производител заемаха последните позиции на стартовата решетка.

След претрополяването на Гран при на Бахрейн, болидите на Макларън, Уилямс и Астън Мартин заемаха последните шест позиции в класирането. В същото време заводският тим на Мерцедес изоставаше на повече от 30 секунди от водещите екипи Ферари и Ред Бул. Германският отбор извади шанс, откакто късната кола за сигурност ги върна в битката за подиума.

Тази година F1 влезе в режим на заледяване на моторите. Също по този начин Хонда, Мерцедес, Рено и Ферари поставиха много старания, с цел да се приспособяват към новото гориво E10. Веднага след края на конкуренцията на Сахир, потребителските екипи на Сребърните стрели означиха относителната липса на продуктивност на елемента на Мерцедес.

Това е наблюдаване, което имахме още при започване на спортния уикенд в Бахрейн„, съобщи шефът на Астън Мартин Майк Крак пред медиите.

„ Но въпреки това, виждаме, че заводският тим на Мерцедес приключи на трето и четвърто място. Така че въпреки всичко имаме представител на подиума, който употребява същата задвижваща система. “

„ Най-важното нещо за нас, е основаването на по-бърз автомобил. След това можем да се занимаваме с мотора. Първо би трябвало да изясним другите си проблеми, преди да се задълбочаваме в тематиката за моторите Мисля, че нашите противници са създали по-голяма крачка стъпка напред. Това е нещо, което сигурно би трябвало да наваксаме. “

Пилотът на Макларън Ландо Норис беше много сериозен към цялостното положение на своя болид. MCL36. Британецът счита че силовият елемент на германците не е бил на задоволително положително равнище, само че в това време е посочил добра надеждност.

„ Имахме Мерцедес на трето и четвърто място. Това несъмнено не ни оказва помощ. Липсва ни задоволително продуктивност. Видях сходни проблеми и при други момчета, употребяващи същия мотор. Въпреки това надеждността бе на равнище. Със сигурност се веселя да завърша конкуренцията “, сподели Норис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР