Клиентите от Източното крайбрежие до Средния Запад, които очакваха стоки,

...
Клиентите от Източното крайбрежие до Средния Запад, които очакваха стоки,
Коментари Харесай

Клиентите от Източното крайбрежие до Средния Запад можеха да видят скъпо струващо въздействие от срутването на моста в Балтимор

Клиентите от Източното крайбрежие до Средния Запад, които чакаха артикули, изпратени през пристанището на Балтимор, можеха да видят доста нарастване на разноските вследствие на сриването във вторник на моста Франсис Скот Кий в Балтимор.

В изказване, оповестено след сриването на моста рано във вторник, Американската асоциация на камионите пресметна, че към 4900 камиона дневно, пренасящи приблизително годишно артикули на стойност 28 милиарда $, ще би трябвало да бъдат пренасочени - на цена за спедиторите и в последна сметка за потребителите.

„ Кий Бридж и пристанището на Балтимор са сериозни съставни елементи от инфраструктурата и веригата за доставки на нашата нация “, сподели асоциацията. „ Освен очевидната покруса, този случай ще има обилни и дълготрайни въздействия върху района. "

Той означи, че най-голямото влияние евентуално ще бъде върху пратките на рискови материали, като дизелово гориво, които не са позволени да бъдат пренасяни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР