Клиентите на Amazon ще се сблъскат с допълнителна такса от

...
Клиентите на Amazon ще се сблъскат с допълнителна такса от
Коментари Харесай

Потребителите на Amazon Prime се сблъскват с допълнителна такса от £2,99 следващия месец - всичко, което трябва да знаете

Клиентите на Amazon ще се сблъскат с спомагателна такса от £2,99 идващия месец, в случай че желаят да избегнат реклами в Prime Video.

Рекламите ще бъдат показани след един месец на 5 февруари и ще се демонстрират на консуматори, които гледат филми и телевизионни излъчвания на Prime Video. Новата такса ще бъде в допълнение към всички съществуващи разноски за участие в Prime, Prime Student и Prime Video.

В момента коства £5,99 на месец за Amazon Prime Video, тъй че тази сметка може да нарасне до £8,98 с спомагателна такса. Ако сте цялостен клиент на Amazon Prime, настоящата сметка възлиза на £8,99 на месец или £95 за годината авансово. Ако желаете да се отървете от реклами, месечната ви сметка ще се усили до £11,98 на месец. Допълнителната такса е еквивалентна на нарастване от £35,88 на година.

Amazon не сподели по кое време ще се демонстрират рекламите, тъй че дали ще се демонстрират преди, по време или след наличието. Въпреки това се споделя, че има за цел да има „ свястно по-малко “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР