Клиентите, които подпишат двугодишен договор с плановете А1 Оne Unlimited

...
Клиентите, които подпишат двугодишен договор с плановете А1 Оne Unlimited
Коментари Харесай

40 000 МВ бонус от A1 за всеки нов договор за А1 Оne Unlimited

Клиентите, които подпишат двугодишен контракт с проектите А1 Оne Unlimited през месец юли, ще получат по 10 000 МВ на оптималната скорост за всеки от първите четири месеца на абонамента

А1 ще дава по 10 000 МВ бонус на месец в продължение на 4 месеца или общо 40 000 МВ на всички клиенти, които сключат двугодишен контракт за проект A1 One Unlimited през юли. Бонус мегабайтите ще се прибавят всеки месец автоматизирано към включените в съответния проект и са годни до края на съответния таксуващ интервал на клиента, а след края на първите четири месеца се деактивират автоматизирано, като клиентът няма потребност да подхваща спомагателни дейности.

С спомагателния
бонус проектите A1 One Unlimited оферират съществено количество МВ на оптималната скорост. Започвайки от 10 000 МВ за A1 One Unlimited 2XL и достигайки до 50 000 МВ за А1 One Unlimited 5XL, тарифните проекти на А1 и в този момент се отличават с огромно количество интернет на оптималната скорост. Новата промоция идва редом и с акцията за стимулирането на заплащанията през Моят А1, с която клиентите могат да получат и още 2 000 МВ на оптималната скорост.

Всички проекти от портфолиото оферират неограничени диалози с всички оператори в България и достъп до редица услуги, които се оферират от А1. С проектите A1 One Unlimited сърфирането в интернет е освен налично, с помощта на многото мегабайти, само че и несъмнено, поради услугата А1 Net Protect. С нейна помощ могат да бъдат обезвредени phishing-атаки, вируси и даже да бъде автоматизирано спрян достъпът до рискови уеб сайтове.

Любителите на музиката пък могат да се любуват на 12-месечен промоционален интервал за потребление на музикалната стрийминг платформа А1 Xplore Music. За феновете на малкия екран е включен достъп до приложението A1 Xplore TV GO, което разрешава гледането на телевизия на всички мобилни устройства, както и профил във VOYO, с достъп до доста филми, сериали, както и ТВ излъчвания. Добра вест и за спортните почитатели е, че в каналите на А1 Xplore TV GO са включени и тези на MAX Sport Plus, както и Diema Sport и Diema Sport 2.

Цените на тарифните проекти A1 One Unlimited стартират от 29,99 лв. на месец за проект 2XL, при подписване на контракт за двугодишен абонамент, с включени спомагателни услуги. Промоционалните условия през юли важат както за сегашни клиенти на А1, които преподписват контракта си към A1 One Unlimited, по този начин и за нови клиенти, които се трансферират от различен оператор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР