Клатенето на Лукойл, видите ли - ние сега ще изгоним

...
Клатенето на Лукойл, видите ли - ние сега ще изгоним
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Не ми го побира акъла защо Доган жертва ДПС заради Пеевски. На Борисов няма да му се размине

" Клатенето на Лукойл, видите ли - " ние в този момент ще изгоним руснаците с дерогация, щото са неприятни ", това е една спомагателна багра на подправения евроатлантизъм, който залива нашата политическа сцена. И водачи на този подправен евроатлантизъм са двама души, които сега преобладават медийното пространство - Пеевски и Борисов ".

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ българският политик Бойко Ноев.

" Не може човек, който две страни - Съединени американски щати и Англия, са оповестили за корумпират и заради това са го поставили в черните си описи, да бъде лидер на евроатлантизма в България. Това първо компрометира евроатлантизма. На мен не ми го побира акъла по какъв начин Ахмед Доган може да жертва партията си и защо го прави. Това е нещо доста скъпо за него. За да може той да си жертва партията, назначавайки Пеевски или номинирайки го за ръководител на тази партия. Това ще докара до провал на тази партия. Членовете на партията би трябвало си създадат сметката. Това ще бъде началото на края на Движение за права и свободи и те доста деликатно би трябвало да се огледат. Между другото Пеевски като се гледат данните и аргументите поради които е комплициран в листата " Магнитски ", най-вероятно той в никакъв случай няма да може да излезе от този лист. Това споделят експертите ", добави той.

" Движение за права и свободи да му мислят, те са значима партия за България, систематична партия. Усилията след толкоз години на толкоз доста хора, да зачеркнеш тази партия с един жест, това е нещо, което моят ум не го побира. Подобен проблем ще има и Бойко Борисов. Той не е в листата " Магнитски ", само че на него му беше показан явен жълт картон при обвиняванията против Васил Божков. Това, че Бойко Борисов сега се трансформира в главния локомотив за реабилитацията на Пеевски, а и на Горанов, ще му сътвори огромен проблем. Някой лъже Бойко Борисов, че ще му се размине. Няма да му се размине по този метод. Колкото повече той поддържа и се асоциира с Пеевски, толкоз повече той се приближава до " намагнитването ". На него би трябвало да му бъде напълно ясно. Лидерите на демократичните обединения, които с държанието си легитимират Певески, вършат огромна неточност ", приключи Ноев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР