Класиралият се на пето място във вдигането на тежести на

...
Класиралият се на пето място във вдигането на тежести на
Коментари Харесай

Божидар Андреев изненадващо спира с вдигането на тежести

Класиралият се на пето място във повдигането на тежести на олимпийските игри в Токио Божидар Андреев е решил да спре със спорта.

Европейският първенец от Батуми 2019 и бронзов медалист от международното в Патая си събрал багажа и напуснал подготвителния лагер на отбора ни в Нови извор. Заявката му за международното състезание в Ташкент през декември е оттеглена.

" Не ми се тренира повече, това е единствената причина да си потегли. Нямам спор с персоналния си треньор ", разяснява Андреев пред " Мач Телеграф ".
Снимка: Lap.bg
24-годишният Андреев към момента не е решил с какво ще се занимава, само че остава вярата да размишления, защото при завръщането си от Токио съобщи, че има опция да завоюва орден от Игрите в Париж през 2024 година и по този метод да извърши обещанието, обещано на починалата щерка на персоналния му треньор Пламен Братойчев.

" Дано решението му е краткотрайно и да се върне, тъй като има страхотни качества за още триумфи на подиума ", разяснява старши треньорът на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР