Класически дербита от три футболни първенства ще превземат програмата на

...
Класически дербита от три футболни първенства ще превземат програмата на
Коментари Харесай

Големият финал на Евроволей 2021 този уикенд по MAX Sport

Класически дербита от три футболни шампионати ще завладяват програмата на този уикенд. Гвоздеят на програмата е един от огромните конфликти на Италия сред Ювентус – Милан. Двубоят е в неделя вечер от 21:45 часа и ще бъде излъчен директно по.
Двата тима влизат в мача в радикално друга позиция. Сезонът стартира съвършено за Милан и в първите три кръга „ росонерите “ реализираха три победи, и сега са в челото на класирането като един от трите тима с цялостен актив от точки. На противоположния полюс е представянето на Ювентус досега – „ бианконерите “ имат единствено една точка в актива си и заемат нетипичното за тях 16-о място. Все отново Юве може би възвърна самочувствието си през седмицата, откакто най-сетне реализира победа през сезона налагайки се 3:0 при гостуването си на Малмьо в Шампионската лига. Милан също игра в най-силния клубен шампионат на Европа, като загуби с 2:3 от Ливърпул.

В исторически проект Ювентус има преимущество в директните си мачове с Милан. От общо 293 дуела посред им, „ Старата госпожа “ е спечелила 109, а Милан – 96. „ Росонерите “ обаче записаха триумф в последната среща с 3:0 и то посред Торино през май, което сигурно им вдъхва убеденост, че могат да употребяват по-добрата си форма и да реализират нова победа.

Ла Лига също ще предложи извънредно завладяващ конфликт в края на седмицата, а точно Валенсия – Реал Мадрид. Освен, че е един от класическите мачове на испанския футбол, дуелът се чака с още по-голям интерес поради моментната обстановка в Ла Лига. Двата тима заемат първо и второ място в класирането след първите четири кръга с по 10 точки, като водач, с помощта на по-добрата си голова разлика, е „ Кралския клуб “. Освен това, Реал и Валенсия са тимовете с най-хубаво нахлуване от началото на сезона в Испания – мадридчани са отбелязали 13 гола, а валенсианци – 9. Всичко това предвещава забавен и ефективен дуел, който феновете ще могат да го гледат на 19 септември от 22:00 часа по.

През тази седмица е и първото за сезона огромно дерби в нидерландската Ередивизи. В него  ПСВ Айндховен ще одобри Фейенорд, като мачът ще бъде излъчен по на 19 септември, неделя, от 15:30 ч. „ Филипсите “ влизат като любимци в дуела – сега те са преди всичко в класирането, като са и единственият тим с цялостен актив от точки – 12, след първите четири кръга. Фейенорд е едвам на 7-а позиция, само че отборът от Ротердам е с мач по-малко и е с актив от 6 точки.

Този уикенд се поставя край и на Европейското състезание по волейбол за мъже. В конкуренцията останаха единствено четири тима, а финалният стадий ще се организира в Катовице. В първия полуфинал ще се изправят домакинът Полша и Словения, а във втория – настоящият първенец на Стария континент Сърбия против Италия. Двата мача са в събота надлежно от 18:30 ч. и 22:00 ч. В неделя пък ще е разпределението на медалите. Програмата стартира с мача за третото място от 18:30 ч., а огромният край е от 21:30 ч. Всички тези мачове ще бъдат излъчени директно по.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР