Класацията Спортист на годината не може да ми повлияе. Аз

...
Класацията Спортист на годината не може да ми повлияе. Аз
Коментари Харесай

Карлос Насар: Имаше несправедливост в Спортист на годината

" Класацията " Спортист на годината " не може да ми повлияе. Аз си имам цели и надпревари, на които ме правят оценка. Определено не е нещо, което ми въздейства. Хубаво е изобщо, че има такова събитие. В България е цялостно с можещи спортисти ". Това съобщи международният рекордьор в щангите Карлос Насар пред bTV.


19-годишният Насар остана на пето място в анкетата измежду публицистите за най-хубав състезател на миналата година, която провокира разнообразни реакции тази седмица. " Имаше неправда, която се случи към мен, а и освен. Станимира Петрова обратно. Божидар Андреев обратно. Говорим за след десетото място. Имаше мощни спортисти на 14-о и 18-о място. Доста ощетени имаше. Така самата премия губи тежестта си, а по едно време беше много влиятелна ", показа той.

" Мисля, че е безусловно допустимо да съм " Спортист на годината ". Аз постоянно давам оптимални резултати, само че това не е премия, изключително по-късно награждаване, която желая да печеля. Не е моя цел. Показа се, че каквото и да направиш - в случай че ще и Луната в София да свалиш, може изобщо да не си в класацията ", сподели още щангистът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР