Клан, недоклан - не от Ран Босилек, а от БФС

...
Клан, недоклан - не от Ран Босилек, а от БФС
Коментари Харесай

Клан, клан, недоклан... ЦСКА

" Клан, недоклан " - не от Ран Босилек, а от БФС и Съдийската комисия, по адрес на ЦСКА . На тима, който за следващ път популяризира България в Европа с успеха си с 3:1 против Базел. Там се вижда най-добре кой кой е - зад граница. Феновете на ЦСКА са на мнение, че е по-вероятно обичаният им тим да завоюва купата от Лига Европа, в сравнение с капарираната купа в Първа лига . Видяхме по какъв начин свирят съдиите в дуелите на " алените " през този сезон. И май сме склонни да им повярваме...

Наглостта закупи големи размери точно след мача с Етър нощес. Сега виждам и нямам доверие на очите си - съгласно някои точно ЦСКА бил подпрян от реферите . Защото изравнил с гол на Ахмед Ахмедов от засада. Тази засада се вкарва в очите на всички, само че няма дума за нито едно от футболните закононарушения, които Владимир Вълков и компания направиха против най-успелия ни футболен клуб през първото полувреме. Футболни закононарушения, които предрешиха изхода от мача - а точно ЦСКА да загуби най-малко две точки.

Започваме с анулирания гол на Томи Юрич. Вижда се, че нападателят на ЦСКА не е в засада . Само реферите не го виждат.
 Снимка 499163
Източник:

Продължаваме с дузпата в интерес на Етър, която не трябваше да бъде отсъждана . Каза го и някогашният рефер Детелин Баялцалиев. Юрген Матей не прави нарушаване, тъй като (според правилника) ръката се намира сред тялото му и терена, с цел да подпре тялото, само че не е изпъната настрана или отвесно надалеч от тялото.

Минута по-късно има дузпа за ЦСКА, само че такава не се дава . Пехливанов от Етър играе с ръка на границата на наказателното поле. Стъпвайки върху линията, тя е част от пеналта.

За да пристигна рисково влизане на същия този Пехливанов в краката на Жул Кейта. Нарушение е отсъдено, само че не и наложителен втори жълт картон за футболиста на домакините . И всичко това до 20-ата минута на мача.

Да си представим какво ще се случи с Етър, в случай че съдията Владимир Вълков не се беше " увълчил " против ЦСКА при 0:1, дузпа за " алените " и червен картон на Пехливанов... Мачът сигурно отиваше в напълно друга тенденция - на погром . А някои пробват да се заловен за сламката, изживявайки се като трубадури за гола на Ахмедов. Същите тези си затваряха очите за несъществуващия червен картон на Юнус Санкаре в мача със Славия, за 100-процентовата дузпа за ЦСКА против Лудогорец, когато Козмин Моци бутна в тил Кейта и какво ли още не.
 Снимка 499164
Източник:

Клан, клан, недоклан... ЦСКА!

" Зъбите ми като тесли, рогата ми като игли. Дето стисна, месо късам! Дето бодна, кръв лея! ", написа Ран Босилек.

" Свирките им като тесли, картоните им като игли. Дето свидлив, месо от ЦСКА късат! Дето боднат, кръв от ЦСКА проливат ", ще перефразираме във връзка с съдиите и " армейците ".

Защо " недоклан "? Защото занапред се стартира! Бъдете сигурни в това. Защото от ЦСКА не си мълчат. Оправия няма - и да приказват, и да изкарват на показ съдийските тесли, и да пуснат стотици тъжби, изгода няма да има. " Тука е по този начин "! Добре пристигнали във футболния " Булгаристан "...
 Футболен арбитър: Няма дузпа за Етър против ЦСКА!
Футболен арбитър: Няма дузпа за Етър против ЦСКА!

Вижте какво споделя правилникът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР