KIVI присъства на българския пазар от 2022 г. По пътя

...
KIVI присъства на българския пазар от 2022 г. По пътя
Коментари Харесай

Специално за България: персонализирана гама смарт телевизори KIVI в сътрудничество с А1

KIVI участва на българския пазар от 2022 година По пътя си марката съумя да откри почитатели измежду българската софтуерна общественост и доста разшири наличието си в търговията на дребно. Тази есен KIVI показа персонализирана гама от смарт тв приемници в съдействие с платформата за интерактивна телевизия и VOD наличие на A1 – Xplore TV.

KIVI е интернационална компания, основана през 2016 година, която създава и създава смарт тв приемници. Днес продуктите на марката се продават в съвсем 20 страни. За 6 години от своето битие компанията е продала повече от 1 500 000 тв приемника. Новите артикули се създават в центровете за научноизследователска и развойна активност на компанията, ситуирани в Европа и Китай, а производството се прави в огромни заводи по целия свят. Марката се нарежда в междинния ценови сегмент, предлагайки на потребителите високи технологии на налична цена.

От момента на основаването си, KIVI се стреми да промени усещането ни за тв приемника като „ кутия за зомбита “. Продуктите на марката са самобитен медиен център за развлечение: филми, излъчвания, видеоигри и друго наличие са налични за потребителите незабавно след разопаковането на тв приемника. Необходимо е единствено устройството да бъде обвързвано с интернет, с цел да може потребителите за стартират сърфирането, защото всички нужни приложения са авансово конфигурирани, като по този метод не се губи време в тяхното търсене и евакуиране.

В България, А1 и нейната ТВ платформа станаха сътрудник на KIVI за наличие. Собственото приложение за смарт тв приемници на А1 – Xplore TV, употребявано на над 100 000 устройства, е авансово конфигурирано на всички смарт тв приемници от KIVI, продавани на българския пазар. Освен това нейното наличие е разполагаем на потребителите единствено с едно натискане на специфичен бутон: отдалечените устройства на KIVI разполагат с бутон за бърз достъп, предопределен за приложението на А1 Xplore TV, както и с бутони за бърз достъп до международните колоси на наличие – YouTube и Netflix.

Приложението за смарт тв приемници Xplore TV, обезпечава достъп до повече от 200 телевизионни канала в SD, HD и 4K качество на картината. Чрез приложението А1 дава на своите клиенти нов метод за гледане на телевизия, оставяйки зад тила си кабели, спомагателни устройства и потребността от второ отдалечено. Смарт тв приемниците могат да употребяват както Wi-Fi, по този начин и общоприета кабелна интернет връзка, а приложението замества съществуващите декодери. Потребителите на приложението могат да слагат на пауза, да превъртат напред или обратно, както и да преглеждат списък от излъчвания и телевизионни стратегии до 7 дни обратно, с обзор на подробна информация.

„ А1 бе една от първите компании, която пусна нашите артикули в продажба на дребно. Тя е пазарен водач, по тази причина за нас е доста значимо, че управлението на А1 оцени високо потребителски насочените характерности на смарт тв приемниците на KIVI и стартира предлагането на продуктите ни в личните си търговски обекти и в онлайн магазина на А1. Благодарни сме за това доверие. Затова прибавянето на Xplore TV към нашия медиен хъб и слагането на специфичен бутон за директен достъп до приложението от дистанционно управление, бе разумна стъпка в нашето световно съдействие “, показа Oлександър Шабанов, управител бизнес развиване в KIVI, във връзка съдействието сред двете компании.

„ Приложението Xplore TV за смарт тв приемници е все по-предпочитано от клиентите на А1, които могат да го употребяват на необятен набор от устройства и операционни системи. Сега, откакто е авансово конфигурирано на смарт тв приемниците от KIVI, то ще бъде още по-достъпно за клиентите, които желаят интерактивна телевизия без спомагателни устройства и кабели, на всички места където разполагат с интернет връзка. Очакваме с неспокойствие да продължим партньорството си с KIVI, защото те непрестанно уголемяват пазарното си наличие в страната “, добави Александър Петров, управител екип „ Продукти, услуги и ОТТ партньорства за частни клиенти “ в А1 България.

За смарт тв приемниците на KIVI

Европейската марка KIVI предлага смарт тв приемници с диагонали от 24 “ до 65 “, с друга разграничителна дарба на екрана (HD, Full HD, Ultra HD) и безрамков дизайн. Най-популярните модели се оферират в бял цвят, което разрешава на устройствата от KIVI да се вписват хармонично във всеки интериор. Използваните технологии от производителя подсигуряват високо качество на картината на екрана:

Super Contrast Control разрешава да се трансформира контраста в обособени области на картината по време на тъмни подиуми. UltraClear усъвършенства детайлността на картината на наличие под 4K резолюция. HDR се поддържа от тв приемниците на KIVI освен за файлове на външен притежател, само че и при лъчение на поточно видео или играене на игри. MEMC автоматизирано проучва качеството на картината и прибавя нужния брой фрагменти, с цел да направи придвижванията на екрана да наподобяват гладки, а детайлите ясни. Max Vivid технологията, регулираща яркостта и наситеността на цветовете, прави картината още по-вълнуваща.

Високоговорителите в интегрираната аудио система KIVI са ръчно калибрирани и усъвършенствани със системата Dolby Audio Processing (DAP), която в действително време проучва звука и обезпечава достъп до авансово подготвени заложени настройки. Смарт тв приемниците работят с лицензираната операционна система Android TV 11 и са сертифицирани от Гугъл. През 2020 година KIVI стана формален сътрудник на Netflix.

 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР