Кити Дрейпър от Холиоукс открива, че истинската й самоличност е

...
Кити Дрейпър от Холиоукс открива, че истинската й самоличност е
Коментари Харесай

E4 Холиоукс разкрива тайната връзка на Кити с друг селянин, тъй като истинската самоличност е `разкрита`

Кити Дрейпър от Холиоукс открива, че същинската й идентичност е изложена на риск повече от един път идната седмица, като двама селяни евентуално изричат ​​истината.

Любовният интерес Бо Рамзи остава недоверчив по отношение на коментар, който прави на фона на очакванията си да работи в болничното заведение. Има и миг с различен резидент в шоуто, който разкрива загадка връзка.

Зрителите знаят, че същинското име на Кити е Айви Шоу и тя е откраднала самоличността на някого, с който е била в кола по време на скорошния злополука. Истинската Кити умря на място, тъй че Айви взе доказателството си за идентичност и от този момент твърди, че е Кити.

Има още доста неща, които би трябвало да се разкрият за това, което тя крие и нейното минало, и кой е беше същинска Кити. Не знаем какво се е случило преди злополуката или за какво тя крие коя е в действителност.

Следващата седмица Кити се сблъсква със селянката Лизи Чен-Уилямс в магазина и това е разкри, че двойката има история. Но какво знае Лизи и може ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР