Китайското изложение за индустрията на големите данни 2023 приключи в

...
Китайското изложение за индустрията на големите данни 2023 приключи в
Коментари Харесай

Китайското международно изложение за големи данни беше закрито в неделя

Китайското ревю за промишлеността на огромните данни 2023 завърши в неделя в Гуейян, столицата на югозападната китайска провинция Гуейджоу. На тридневното събитие бяха подписани контракти за вложения на стойност 61,3 милиарда юана (около 8,7 милиарда щатски долара).

По време на форума бяха извършени повече от 220 бизнес събития, бяха показани над 900 нови продукта, технологии и стратегии, привличайки рекордния брой от над 180 000 гости. В експото също по този начин взеха присъединяване 338 задгранични посетители от 50 страни и райони, както и 83 интернационално известни предприятия, които показаха най-новите софтуерни трендове в бранша.

Китайското ревю за промишлеността на огромните данни се организира от 26 до 28 май и се концентрира върху „ консолидираното на цифровата и действителната стопанска система, отключване на бъдещето с изчислителна мощност “.

Често наричана центърът за огромни данни в Китай, планинската провинция Гуейджоу е първата всеобхватна национална пилотна зона за развиване на технологиите за огромни данни в Китай. Това съумя да утвърди промишлеността за огромни данни като гръбнак на нейното висококачествено обществено и икономическо развиване.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР