Китайският гигант за електронна търговия Ali Express е заплашен от

...
Китайският гигант за електронна търговия Ali Express е заплашен от
Коментари Харесай

ЕК разследва Ali Express за незаконни и вредни стоки

Китайският колос за електронна търговия Ali Express е застрашен от сериозна санкция. Днес Европейската комисия стартира следствие за разпространяване на противозаконна продукция като подправени медикаменти, храни и хранителни добавки и други

Стъпката идва в сходство с Акта за цифровите услуги, който изисква фирмите да подхващат повече старания за битка с нелегално и нездравословни артикули на платформите си.

" Обезпокоени сме от систематичните опасности от разпространяването на противозаконна продукция като да вземем за пример подправени медикаменти, храни и хранителни добавки от Ali Express ", съобщи пред кореспонденти представител на Европейска комисия.

Европейската комисия е изпратила през днешния ден претенции за информация от софтуерните колоси Microsoft, Гугъл, Meta, Tik Tok и X за използването на генеративен изкуствен интелект.

ЕК че ревизира дали фирмите организират оценка на риска и дали са взели ограничения за понижаване на риска от евентуално нездравословно наличие от генеративен изкуствения разсъдък.

Представител на комисията съобщи, че са загрижени за това и дали генерираното наличие от ИИ е за операция, дийпфейк вести или нещо обвързвано с идните европейски избори.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР