Китайските власти са заподозряни в умишлено занижаване с до 40

...
Китайските власти са заподозряни в умишлено занижаване с до 40
Коментари Харесай

Китай вероятно намалил до 40 пъти броя на жертвите в Ухан

Китайските управляващи са заподозряни в съзнателно занижаване с до 40 пъти на броя на инфектираните и умрелите от новия короновирус в Ухан, където пандемията стартира при започване на декември. По публични данни на китайското държавно управление инфектираните в града са били 65 000 души, а умрелите – 2500.

Базираното в Китай американско издание ‟Радио Свободна Азия " разгласява серия от свидетелства от поданици на Ухан за поръчките на урни от седемте погребални бюра в град Ухан.

Според статистиката, събрана от радиото, през последните месеци погребалните бюра са обработвали приблизително дневно останките на към 500 души, което е доста повече от нормалното за града. При 11 милиона души население това е пиково нарастване на смъртността до 16.5 промила.

Друго удостоверение в тази посока са мненията на локални поданици в обществените мрежи, които пишат за доставките на урни за погребалните бюра, които са се нараснали неимоверно. Погребалната организация Ханку е получила доставка от 5000 урни единствено за един ден.

Друг метод да се изчислят смъртните случаи е през натоварването на крематориумите. В разгара на блокадата на Ухан ББС разгласява свидетелства от локални поданици, че крематориумите са работили при цялостно натоварване по време на пика на епидемията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР