Китайски стрийминг платформи са премахнали от съдържанието си филми и

...
Китайски стрийминг платформи са премахнали от съдържанието си филми и
Коментари Харесай

Китайски стрийминг платформи изтриха Киану Рийвс

Китайски стрийминг платформи са премахнали от наличието си филми и видео материали с присъединяване на артиста Киану Рийвс след негово присъединяване в обвързван с Тибет концерт, проведен от неправителствена организация, подкрепяна от Далай Лама , заяви Ройтерс.

Проверка на организацията откри, че някои от най-популярните продукции с присъединяване на Рийвс като франчайзите на " Матрицата " и " Джони Уик ", както и филмът " Скорост " са измежду свалените заглавия от платформите. Ройтерс не може да дефинира по кое време е отстранено наличието.

Keanu Reeves axed by Chinese video platforms after Tibet concert
— Reuters (@Reuters)
В. "Лос Анджелис таймс ", който пръв заяви новината в четвъртък, писа, че най-малко 19 кино лентата са спрени на платформата Tencent Video .

Съдържание, обвързвано с филмите " Матрицата " и някои други продукции с присъединяване на Киану Рийвс към момента се появяват на търсене в китайската мрежа WeChat , търсенето на името му на британски език и в превод на китайски не показва резултати.

Ройтерс не получи навреме коментар нито от платформата iQiyi и " Tencent Holdings " - компанията, която ръководи Tencent Video и WeChat , нито от представители на Рийвс.

Keanu Reeves Movies Reportedly Pulled Off Streaming Platforms in China Over His Tibet Support
— Variety (@Variety)
В края на януари Киану Рийвс бе подложен на остра рецензия от потребителите на китайски обществени мрежи, някои от които приканиха за протест на творчеството му в Китай , откакто стана известно, че артистът възнамерява да взе участие на 3 март на концерт, проведен от неправителствената организация Tibet House US , ползваща се с поддръжката на духовния лидер Далай Лама .

Рийвс взе участие в концерта, който бе виртуален поради рестриктивните мерки за пандемията от новия ковид и по този начин провокира още повече рецензии онлайн.

Пекин упреква Далай Лама , който е в заточение в Индия , че подклажда сепаратизма в Тибет .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР