Китайската компания Xiaomi представи нов модел на 55-инчовия телевизор Mi

...
Китайската компания Xiaomi представи нов модел на 55-инчовия телевизор Mi
Коментари Харесай

Xiaomi представи 55-инчов телевизор с извит екран и цена $520

Китайската компания Xiaomi показа нов модел на 55-инчовия тв приемник Mi TV 4S, този път с закривен екран.
Матрицата на тв приемника Mi TV 4S е извита, като радиусът на овала е четири метра (4000R). резолюцията на екрана в 3840х2160 пиксела. Поддържа се възпроизвеждането на HDR видео.



Телевизорът Mi TV 4S се базира на необявена б4-битова система-върху-чипа с четири Cortex A53 процесорни ядра с тактова периодичност 1,5 GHz и интегрирания графичен ускорител Mali-450. Изглежда че това е Amlogic T962 или негова трансформация. Устройството разполага с 2 GB оперативна памет и 8 GB флаш-диск. В комплекта е включено Bluetooth отдалечено с вграден микрофон за гласови команди.

На интерфейсния панел са сложени три HDMI и два USB врата. Налични са S/PDIF аудио интерфейс и аналогов DTMB. Поставени са два 8 W стерео представители с мощ по 8 W. Поддържат се технологиите Dolby Audio и DTS-HD.

В Китай 55-инчовият Xiaomi Mi TV 4S Curved коства съвсем $520. Това е с $40 повече в сравнение с същия модел, само че с плосък екран. Проблемът при извитите екрани е, че при гледане под ъгъл, изображението се изкривява. Sony и LG се отхвърлиха от производството на сходни тв приемници. А и при Samsung тези модели стават все по-малко.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР