Китай спира вноса на 35 тайвански износители на бисквити и

...
Китай спира вноса на 35 тайвански износители на бисквити и
Коментари Харесай

Китай спира вноса на 35 тайвански стоки

Китай стопира вноса на 35 тайвански експортьори на бисквити и сладкиши в символ на предизвестие към самоуправляващия се остров преди възможното посещаване в Тайван на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси, съобщи БГНЕС.

3200 тайвански компании, регистрирани в китайската митница в категорията " храни ", 2066 вписвания са били посочени като " краткотрайно прекратяване на вноса”, заяви формалната тайванска централна осведомителна организация.

Според изчисленията на Ройтерс, направени въз основа на регистрационните данни, оповестени на уеб страницата на китайската Главна митническа администрация, измежду 107-те вписвания в категорията " бисквити, сладкиши и самун " 35 са били вписани като " краткотрайно прекратен импорт ".

" Научих за възбраната, преди да си потегли от работа нощес ", съобщи бизнес управител на един от засегнатите тайвански производители на храни, като добави, че не знае за какво неговата компания е била неразрешена.

По негови думи има компании за храни, които споделят, че продуктите им към този момент са били отхвърлени от китайските митници.

Отстраняването на питателните артикули стана в миг, когато Китай неведнъж предупреждаваше Нанси Пелоси да не върви в Тайван.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР