Кирстен Дънст получи звезда в Алеята на Славата в Холивуд.

...
Кирстен Дънст получи звезда в Алеята на Славата в Холивуд.
Коментари Харесай

Кирстен Дънст получи своя звезда на Алеята на славата

Кирстен Дънст получи звезда в Алеята на Славата в Холивуд.

37-годишната актриса беше придружавана от брачна половинка си, също артист – Джес Племънс.

В прочувствена тирада Дънст благодари за оказаната ѝ чест и показа, че в никакъв случай не е вярвала, че ще бъде част от историята на Холивуд.

Нейната звезда е с номер 2 671. А филмовата ѝ звезда изгрява през 1994 година с присъединяване в класиката „ Интервю с върколак “. Тогава е едвам на 12, само че за ролята си е номинирана за „ Златен Глобус “ за поддържаща роля. Вероятно най-популярните филми с нейно присъединяване са трите ленти за „ Спайдърмен “, където се превъплъщава в приятелката на Питър Паркър.

Дънст е доста близка с режисьора София Копола и е взела участие в три нейни продукции.
Кирстен Дънст съобщи, че рядко е номинирана за награди, а филмите с нейно присъединяване постоянно получават сериозни мнения и едвам години по-късно стават паметни.
„ Много неща, които върша, стартират да се харесват по-късно “, сподели тя в изявление за радио Сириус ХМ. Като образец Дънст даде „ Мария-Антоанета “ и „ Убийствени мадами “

„ Може би не играя задоволително добре? “, допусна Кирстен, прочула се с „ Обречени да умрат “ и поредицата „ Спайдърмен “.

Актрисата печели „ Златен глобус “ при започване на своя креативен път през 1994 година за присъединяване си в „ Интервю с върколак “, където партнира на холивудските любимци Том Круз и Брад Пит. За присъединяване си във кино лентата на датския режисьор Ларс декор Триер „ Меланхолия “ тя е отличена с премията на Канския кинофестивал през 2011 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР