Кирил Русинов постигна зрелищна победа в първия си мач от

...
Кирил Русинов постигна зрелищна победа в първия си мач от
Коментари Харесай

Кирил Русинов стартира с победа на Купа Странджа

Кирил Русинов реализира зрелищна победа в първия си мач от 74-ото издание на Международния шампионат за Купа Странджа. В категория до 63.5 кг той наложи волята си над коравия ирландец Дийн Кланси. Националът ни стигна до триумф с 3:2 гласа в зала „ София “, като стартира доста окуражен мача и взе превес след първите два рунда, след което позволи известно разпределяне, без това да му коства успеха. В сряда българинът ще срещне Макс Маклъри (Австралия) за място на четвъртфиналите.

Другият ни представител в категорията – Красимир Джуров отстъпи в равностойна среща на алжиреца Айт Джугурта. Националът ни стартира по-уверено, като двамата си поделиха първия и втория рунд. В третия Джуров опита да убеди с представянето си, само че съдиите решиха, че това не е било задоволително и дадоха победа на Джугурта с 4:1.

Във вечерния сеанс предстоят още пет дуела с българско присъединяване. В шести мач на кръг Б, към 19:15 часа Росен Марков (67 кг) ще срещне Акаш (Индия). След него Пламен Янков ще боксира с Темирхан Тезек (Казахстан). По същото време, само че на кръг А Ясен Радев (54 кг) ще играе с Емануел Шемеза (Австралия). Програмата продължава с деветия дуел на кръг Б, в който Кристиян Димитров (86) ще срещне Шохжакон Абдулаев (Узбекистан). Българското присъединяване за деня ще закрие Николай Дишков (80 кг), който в 13-ия дуел на кръг А среща Хамбардзум Хакобян (Армения).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР