Кирил Петков заплашил лично (октомври 2023) министъра на електронното управление

...
Кирил Петков заплашил лично (октомври 2023) министъра на електронното управление
Коментари Харесай

Валерия Велева постави тежка диагноза на Киро: Вържете го! Невменяем е и опасен за държавата

Кирил Петков заплашил персонално (октомври 2023) министъра на електронното ръководство Александър Йоловски да разпредели едни 600 милиона лв. по публични поръчки на компании, доближени на ПП-ДБ. Министърът признава това пред Председателсия съвет на Народното събрание С и поради заканите сега върви с защита.
Кирил Петков кадрувал в Министерство на вътрешните работи. Притискал (септември-октомври 2023) вътрешния минисър Калин Стоянов да работи с избрани хора от системата на Министерство на вътрешните работи и те да заемат дадени позиции. Министърът признава това обществено в тв ефир.
Кирил Петков рекетирал в навечерието на втория тур на локалните избори (ноември 2023) водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че в случай че не бъде определен Васил Терзиев за кмет на София, държавното управление на Денков пада. Борисов разкрива обществено това пред медиите.
Кирил Петков прегази (май 2021) Конституцията като излъга за двойното си поданство и подаде погрешна декларация при назначението си като министър в служебното държавно управление. Прокуратурата го избави.
Кирил Петков изиска собствен основен главен прокурор (ноември 2021) в радиоефира: „ Искам основният прокурор да бъде заменен и да сложим наш човек “. Същото сподели и за шефа на КПКОНПИ: „ Първо би трябвало да дефинираме какво би трябвало да направи и по-късно ще посочим подобаващото име “.
Кирил Петков правеше описи на българи в чужбина, които искаше да вкарва в специфичните служби. „ Може да внесем от чужбина основен прокурор, началник на КПКОНПИ и хора за службите за битка с корупцията “ (2022).
Кирил Петков излъга в австрийския парламент (октомври 2023), че повода за неприемането ни в Шенген е неналичието на промяна в българските служби. Лъжата му бе разобличена обществено от шефа на Националния съвет на Австрия Волфганг Соботка, което сложи страната ни в унизително състояние.
Кирил Петков е избирателен измамник – признава (май 2023), че ала-бала с Радев му е утроило резултата на изборите.
Кирил Петков излъга (април 2023 ), че баба му е лежала в концлагера „ Белене “, където не е имало затвор за дами. Нито е била репресирана по политически аргументи.
Списъкът е дълъг … Който и различен да беше сътворил 1/10 от това, което Кирил Петков надроби за три години, откогато Румен Радев ни го натресе, от дълго време щеше да бъде изхвърлен от публичната сцена и пропуснат.
Време е някой да удари по масата.
Кирил Петков е нездравословен за страната човек.
И рисков.
Той е патогенен измамник, който създава неистини, интриги и безумия със скоростта на дишането си.
Рецидивист е в гафовете си и в прегазването на законите.
Невменяем е за дейностите си като политик. Не осъзнава кое може и кое не, кое е законно и кое не е, кое е възможно за правовата страна и което е безусловно забрането.
Той е отчайващо безконтролен за следствията от постъпките си на политическата сцена.
Поведението му е безусловно неприемливо, непредвидимо, невротично. Обладан е от манията, че той оправя цялата страна.
Той арестува, той вкарва в пандиза, той праща политици в пенсия, той реди пасиансите на държавните каузи с вторачването на гадателка пред кристалното кълбо.
Тиражира лъжи, без да ги осмисля; битува с илюзии, които изкривяват действителността.
Живее със схеми до степен на налудност за огромни покупко-продажби и за преодоляване на службите. Действията му са неуспех след неуспех в фиктивен от свят, който съществува по негови си правила на обяздване. Това е диагноза.
Той е опасност за националната сигурност. По силата на поста, който заема, борави с обстоятелства, които са касифицирана информация, предпазена със закон, и ги популяризира за придобиване на персонални дивиденти.
Кирил Петков би трябвало да бъде отхвърлен от всякакво присъединяване в политическия ни живот.
Никой не му има вяра.
Никой не го взима насериозно нито у нас, нито в чужбина.
Поведението му не предстои на политически коментар, тъй като е съотносимо към други институции в страната.
Разбраха го и от посолствоТО, само че нямат механизми да го отстранят. Инфилтрираха Васил Терзиев в българската политическа система за той да размени Кирил Петков в Политическа партия, само че се вижда, че интервенцията ще е без триумф.
Единственият метод е да правораздавателната система да влезе в главните си функционалности и за нарушаването на законите от страна на Кирил Петков той да носи отговорност като всеки елементарен българин.
На първо време – за напън върху министри от кабинета.
Коментар на журналистката Валерия Велева за Епицентър
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР