Кирил Петков така и не се научи да говори на

...
Кирил Петков така и не се научи да говори на
Коментари Харесай

Бившата пиарка на Корнелия Нинова сензационно: Кирил Петков е ром, който…

„ Кирил Петков по този начин и не се научи да приказва на български и продължава да звучи като ром, който си поръчва “двама хоци-доци и един боза ”. По-натрапчивото е, че прави обикновени и плоски внушения, че министърът на енергетиката е работил в Русия, несъмнено, спестявайки, че е учил в Съединени американски щати и работил в Европа. “

Това написа в мрежата шармантната пиарка Бояна Бозаджиева, която беше изгонена от поста медиен консултант на Корнелия Нинова около БСП-битките за власт с Кирил Добрев. Тя засяга следното изявление на експремиера по една от националните малките екрани:

„ Това е един от нещата, които подлагаме на критика служебното държавно управление “ – сподели неотдавна Петков по bTV, в типичния си комплициран словоред.

„ Внушението по нищо не отстъпва на онази фотография, поради която ореваваха орталъка две седмици. Да, Кирил Петков е просто самозванец, без никакво чувство къде са границите, в случай че не го засягат него персонално. Политическа партия просто би трябвало да се чете като „ Пълен шок “, добави още Бозаджиева.

 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР