Кирил Петков се хвали, че е бил ръководител на проекти

...
Кирил Петков се хвали, че е бил ръководител на проекти
Коментари Харесай

От архива: Петков горд с проект в Русия за над 100 млн., посрещнали го като в гангстерски филм

Кирил Петков се хвали, че е бил началник на планове в Русия. Той изяснява, че като дошъл там го били посрещнали като в гангстерски филм от 80-те. Това излиза наяве от негово изявление направено през 2007 година, три месеца откакто се прибира в България за предаването „ НЕносталгично “ по несъществуващата към този момент телевизия „ Българска национална телевизия СВЯТ “, оповестява Трибюн. Видеото бе пуснато в обществените мрежи от Виктор Димчев

Останалият в историята със събаряне от власт с избор на съмнение български министър председател се хвали, че е работил в Канада и Белгия, а от Брюксел си тръгнал, с цел да участва в сделки за над 100 милиона в Русия. Покана за това му прави неговият „ гуру “, Тери Бърт.

„ Той ми се обади и ми сподели „ Кирил още веднъж пристигна времето да работиш за мен “. Причината да го направи беше, че желаят да влагат над 100 милиона във заводи в Русия “, изяснява разпалено той.

По думите му незабавно се вдигнал с цялото си семейство и отпътувал за Торонто и оттова към Русия.

Пристигането си във Воронеж той разказва като кадър от филм от 80-те години, познати най-много на киноманите с гангстерските подиуми.

„ Още от летището се чу от водача: „ никой да не слиза “. След малко две черни „ Волги “ стопираха и тогава споделиха Бърт и Петков да слязат. Излязохме от летището и там имаше още седем такива автомобила “, изяснява той и показва, че по този начин са ги извозили до центъра на града.

„ Чувствах се като участник в кино филм от 80-те години “, показва Петков.

Петков Решил да се запише в „ Харвард “, откакто придобива самочувствие и набира богат трудов стаж „ като видях, че имам стаж към този момент от 4 години, взех решение, че е пристигнало време за моята магистратура “.

Петков се върнал в България откакто приключил „ Харвард “. Това създали и още шестима българи. На фрагментите се вижда, че той се среща с Асен Василев, който е показан като бизнесмен, който се занимава с „ травъл бизнес “ – програмен продукт за продажба на самолетни билетни (бел. ред. точно за това няколко години по-късно против него се води дело за машинация. Василев не е наказан, тъй като съумява да реализира отвън правосъдно съглашение с някогашния си съдружник).

Василев се хвали, че в случай че продукта му „ тръгне “, ще най-хубавият в света.

Другите двама, които са на масата са Юлиан Николов и Росен Иванов, които са показани като харвардски ученици, които се занимават с вложения.

Николов има консултантска компания, която работи от 2005 година и работи по планове на Европейски Съюз.

Росен Иванов пък е търсил вложители от чужбина. Четиримата от „ Харвард “ изясняват и по какъв начин се прави бизнес – на маса, което не било неприятно, като стояли да пият до дребните часове.

„ Ооо, ти си стоял единствено до 11, радвай се, че не си посрещнал утрото “, разясняват още те.

Разбира се, във видеото не липсва и бащата на Петков – Петко. Той и синът му Кирил изясняват по какъв начин природата за тях е доста значима и всяка заран в 06:00 се катерили в планината.

„ Всяка заран се катерим “, изяснява Петков.

 

 

 

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР