Кирил Петков се държи като невменяем, снощи го гледах. Другият

...
Кирил Петков се държи като невменяем, снощи го гледах. Другият
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков е лъжец, който си вярва. А Василев те лъже в очите и знае, че лъже

„ Кирил Петков се държи като неуравновесен, нощес го гледах. Другият Асен Василев, като се заговорихме за заявления, той е оповестил, че има 75 000 лв.. Кой естествен човек има вяра? “, това разяснява водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

„ Кирил Петков, с който съм разговарял доста пъти, е измамник, който си има вяра. Той сподели, че аз съм му се обадил по телефона и съм му споделил: „ да ми запазиш моя милиард “, или нещо такова. Асен Василев пък е измамник, който те гледа в очите и те лъже, само че очевидно знае, че лъже. Докато Кирил Петков, до момента в който изрича лъжата, след секунди към този момент има вяра, че това е истина “, уточни още той в живо предаване във връзка вчерашния избирателен спор по БТВ.

 

" Има три типа неистини - едната е поради полза, другата е от боязън, а третата е патологична, само че има хора, които си имат вяра, когато лъжат, тия са най-опасните ", стартира в отговор на въпрос на фен Трифонов.

 

" Аз съм разговарял с Кирил Петков, той е измамник, който си има вяра на това, което споделя. Снощи беше и господин Каримански, който ни представляваше нас. Г-н Петков се яви в последния миг. Той сподели, че аз съм му се обадил по телефона и съм споделил " да ми запазиш моя милиард ". Аз не знам по какъв начин се дава отговор на това, единственото, което мога да кажа, че това е измамник, който си има вяра. Докато Асен Василев е измамник, който, като те гледа в очите, очевидно знае, че лъже ", сподели Трифонов.

" Единия нощес го гледах, той е неуравновесен. Кирил Петков е невнятен и се държи като неуравновесен ", продължи Трифонов по адрес на водача на Политическа партия. " Другият - той заявил 75 000 лева, а има една постройка в центъра за няколко милиона ", сподели водачът на Има Такъв Народ за Асен Василев във връзка имотните заявления.

Трифонов посочи, че няма нищо за криене, парите му се намират в три банки и даже даде обещание на фен, поинтересувал се по тематиката, персонално да му разкрие какъв брой пари има. Лидерът на Има Такъв Народ повтори, че е считал, че от декларирането на имотното състояние на политиците се прави сеир.

" Обади ми се, ще ти кажа какъв брой пари имам, Георги Ламбов, имам пари в три банки, ще те заведа, с цел да спиш умерено. Нямам какво да укривам. Парите съм си ги изкарал по малкия екран всяка вечер. Но всичко това е легално, по метод, по който повелява законът. Нямам какво да укривам. Просто ми се коства, че това е някакъв сеир ", обърна се той към създателя на въпроса за имотната му декларация.

И в това време сложи въпроса - за какво медиите не обръщат внимание, че Има Такъв Народ досега са върнали в хазната 4 милиона лв. от държавната дотация, защото са упорствали тя да бъде по 1 лев, само че останалите партии са си запазили по 8 лв. на глас.

Трифонов разкри, че той е бил индивидът, който е отхвърлил предлагането на Кирил Петков в новосформираната коалиция Корнелия Нинова да стане ръководител на 47-то Народно заседание. " И споделих " Не ", а той сподели: " Защо? " И аз споделих, че тя няма да бъде ръководител на Народно събрание, тъй като е част от едно статукво, би трябвало да е някой младеж от вашата партия. И по този начин се появи Никола Минчев.

Половин час по-късно ми се обади Корнелия Нинова, която сподели: " Защо? " Аз споделих: " Защо какво? " - " Защо не искаш да съм ръководител на Народно събрание ", попитала Нинова. - " Аз споделих: " А ти за какво искаш да си ръководител на Народно събрание? ", на което соцлдерката му обяснила, че партийният орган е взел това решение.

" Аз обаче не ща ", приключил разговорът от страна на Трифонов.

" Ето ви нещо, което се е случило - разгадавам част от задкулисието ", разяснява той. " После те се самозабравиха, имам поради Кирил Петков и Асен Василев. А Корнелия Нинова - тя си е там ", затвори тематиката Слави Трифонов.

 

„ Ако не бях споделил „ ДА “ за Минчев, той щеше да си остане просто един от тяхното Политическа партия “, изясни Трифонов.

" Нямаше да има кабинет другояче ", изясни той за какво неговите депутати са подкрепили обединението с " Продължаваме промяната ".

 

„ Властта на е непременно. Моралът е, само че тези го изкривиха “, добави още той.

Трифонов насочи рецензии към водачите на Българска социалистическа партия и „ Демократична България “- Корнелия Нинова и Христо Иванов и акцентира, че той има работа, в случай че не е в политиката и риторично попита „ а те? “

„ Хората си имат терзания, аз нямам “, зави още той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР