Кирил Петков проговори за споразумението: Надяваме се, че днес ще

...
Кирил Петков проговори за споразумението: Надяваме се, че днес ще
Коментари Харесай

Кирил Петков: Споразумението може да бъде подписано днес

Кирил Петков проговори за съглашението: Надяваме се, че през днешния ден ще бъде подписано съдружното съглашение, състав на държавно управление - на следващия ден. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание, написа

,,Надяваме се, че през днешния ден ще бъде подписано съглашението. Надявам се докрая на деня. В момента чакаме съвещанието на нашите сътрудници в Българска социалистическа партия, с цел да забележим, че всичко при тях е оторизирано за подписване``, сподели още Кирил Петков.

Той съобщи, че " Продължаваме промяната " ще бъде в ролята на поръчител като най-голяма политическа мощ.

Цялото съглашение ще бъде оповестено, тъй че ще има цялостна бистрота, подсигурява той. На въпрос по кое време се чака състав на държавно управление Кирил Петков изрази вяра да е на следващия ден.

„ Всички органи на „ Демократична България “ са се произнесли по отношение на съдружното съглашение. Ние сме в подготвеност да го подпишем и чакаме самодейността на мандатоносителя “, сподели от своя страна Христо Иванов. „ Няма претенции на Демократична България, които да не са отразени “, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР