Кирил Петков още от много рано го влече политиката, може

...
Кирил Петков още от много рано го влече политиката, може
Коментари Харесай

Най-близкият приятел на Кирил Петков: Искаше промяна в България, затова реши да действа

Кирил Петков още от доста рано го влече политиката, може би въпреки и подсъзнателно, тъй като в 4. Клас двамата с него бяхме чавдарчета. Тогава си припомням, че от двете ни сини вратовръзки си направихме знаме и с него отидохме на протест. Това описа Борис Георгиев, който е най-хубавият другар на претендента за министър председател Кирил Петков още от детските му години.

,,През годините сме си говорили, че би трябвало да има смяна в България, че хора като нас би трябвало да дават освен ум, а да се захванем и да създадем нещо. Той се усещаше неловко, че не поема самодейността и сподели, че към този момент няма опрощение и че желае да промени нещо'', показа още той и призна, че никой не е очаквал, че нещата ще се развият толкоз динамично.

Борис Георгиев призна, че не е изключено някой ден да се върне в България и да се причисли към "Продължаваме смяната ", само че сега е напълно съсредоточен върху работата си в Австрия.

Най-близкият му другар разкри, че Кирил Петков в свободното си време обича да спортува, с цел да изпуска напрежението от работата.

През зимата постоянно е по планините, а през лятото на морето. Също по този начин доста обича и да пътува, описа в умозаключение Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР