Кирил Добрев не беше допуснат до заседанието на 50-ия Конгрес

...
Кирил Добрев не беше допуснат до заседанието на 50-ия Конгрес
Коментари Харесай

Кирил Добрев не беше допуснат до конгреса на БСП, но жалбите му бяха внесени в мандатната комисия и комисията по жалбите

Кирил Добрев не беше позволен до съвещанието на 50-ия Конгрес на Българска социалистическа партия, само че жалбите му бяха импортирани в мандатната комисия и комисията по жалбите. Това стана на входа пред зала 3 на НДК, където заседават социалистите, оповестява Българска телеграфна агенция.

Кирил Добрев изясни пред публицисти, че жалбите му са да бъде позволен като пратеник. 

Тук фотографията ми е раздадена на защитата и не би трябвало да бъда позволен до конгреса, макар че конференцията в Нови Искър удостовери моето участие, в това число мина и една година от наказването, в това число имам и две правосъдни решения, само че очевидно госпожата от Мизия няма никакво предпочитание да ме види на конгреса, разяснява Добрев. Той сподели, че е тук " полулегално ". Все отново като член на Българска социалистическа партия имам право да стигна до секретариата, където да входирам своите тъжби, уточни той. 

В началото на съвещанието ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че делегатите са 976 души, като досега са регистрирани 557 и има нужното болшинство да стартират работа. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР